Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Díaz tornarà a convocar en breu a les distribuïdores: 'Estic segura que estaran a l'altura'


Govern i agents socials es reuneixen aquest dimecres per al seguiment del Pla de Recuperació

La vicepresidenta segona i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, ha informat aquest dilluns que tornarà a convocar "en breu" a les distribuïdores per a tractar de buscar un acord que topall els preus d'aliments bàsics, com el pa, la llet o els ous.

Per a la vicepresidenta, l'escalada de preus dels aliments és el problema fonamental que té Espanya en aquest moment, juntament amb l'energia i l'habitatge, i s'ha mostrat "segura" que les distribuïdores estaran a l'altura.

"Estic segura que les distribuïdores estaran a l'altura del nostre país", ha remarcat la titular de Treball en declaracions als mitjans de comunicació després d'assistir al Fòrum de la Nova Comunicació que organitza Nova Economia Fòrum.

La vicepresidenta ha destacat les "reunions bilaterals" que està mantenint en les últimes setmanes amb aquestes companyies, en un context en el qual el ministre d'Agricultura, Luis Planas, ha remarcat en reiterades ocasions que no estan sobre la taula els topalls als preus.

"Està bé que Díaz es reunisca amb el sector alimentari, però si hi ha alguna mesura, es prendrà per part del Govern i, per tant, d'aquest Ministeri", ha assenyalat hui mateix el ministre en una entrevista en el diari econòmic 'Expansió'.

En matèria salarial, la vicepresidenta segona ha recordat que convocarà a la taula de diàleg per a la fixació del salari mínim al desembre, insistint que no li competeix al Govern fixar la resta de salaris, sinó a patronal i sindicats.

Just aquest dimecres, el Govern i els agents socials mantindran una reunió en la qual està prevista que realitzen un seguiment del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. "És una reunió rutinària en la qual fem seguiment del Pla de Recuperació i poc més", ha recalcat la vicepresidenta.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon