Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Compromís celebrarà huí dimarts una Executiva per a abordar el reglament de primàries


   Compromís celebrarà huí  dimarts una Comissió Executiva per a treballar en l'aprovació del reglament de primàries per a l'elecció dels seus candidats a les pròximes eleccions, que haurà de ser ratificat pels partits que integren la coalició.

   Així, ho ha anunciat la síndica de Compromís, Papi Robles, en declaracions als mitjans, en què ha recalcat que la coalició "sempre s'ha caracteritzat pel diàleg" i s'ha mostrat segura que s'arribarà "a bon port": "Oferir les millors llistes perquè la ciutadania tinga els seus drets assegurats. Compromís ha de ser eixa ferramenta i podem garantir que així seran les llistes, representant eixa necessitat", ha garantit.

   Respecte a quan se celebraran les primàries, ha apuntat que dependrà dels acords i ha assegurat que "en breu se sabrà tot", encara que ha recordat que el termini per a presentar llistes acaba al març i, per a aleshores, "ben segur que estaran presentades".

   "El diàleg continua i ja se saben els terminis que ens hem marcat i quan estiguen aprovats es parlarà dels percentatges, tràmits i de la manera en què s'ha de procedir", ha assenyalat.

YOLANDA DÍAZ

   D'altra banda, ha apuntat que en la reunió celebrada per a analitzar les propostes legislatives per al pròxim període parlamentari no s'ha tractat la possible coalició electoral amb Yolanda Díaz, sinó que s'han centrat a començar aquest curs polític amb "més força que mai" perquè "la gent visca millor, que és el millor cartell electoral que tindrà Compromís".

   En eixe sentit, ha assenyalat que eixa possible aliança electoral "se segueix treballant en els espais que toquen, però ací hui no tocava".



Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon