Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil permetrà notificar per whatsapp incidències les 24 hores del dia

A través de la coneguda aplicació WhatsApp, la ciutadania podrà comunicar i geolocalizar incidències a l'instant per a millorar l'eficiència i eficàcia de les actuacions de les Brigades Municipals.

Aquesta setmana entra en funcionament un nou servei d'atenció a la ciutadania llançat pel Govern Municipal de Benaguasil amb l'objectiu de continuar sent un municipi referent en l'atenció ciutadana.


A través dels seus dispositius mòbils, els ciutadans, podran comunicar en temps real qualsevol incidència detectada en el terme municipal que serà redirigida a les Brigades Municipals per a aconseguir actuar al més prompte possible aconseguint avanços d'eficàcia i eficiència en la gestió municipal.

A més, semestralment, es realitzarà un informe municipal per a conéixer el nombre total d'incidències ateses, el grau de resolució i les àrees municipals afectades.

Aquest nou servei entrarà en funcionament el pròxim 7 de setembre i podran comunicar-se les incidències a través del número de telèfon 661389004 els 365 dies de l'any i durant 24 hores al dia. Una vegada registrades, seran canalitzades als equips i responsables municipals per a coordinar les degudes actuacions.

Per a l'alcalde Ximo Segarra, "com a Govern Municipal la bona atenció ciutadana ha sigut sempre una de les nostres majors preocupacions i un segell de distinció si ens comparem amb altres municipis i/o administracions. Volem ser més eficients i eficaços si cap i esperem que aquest nou servei siga acollit de manera positiva entra la ciutadania".


Crónica CT * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon