Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil permetrà notificar per whatsapp incidències les 24 hores del dia





A través de la coneguda aplicació WhatsApp, la ciutadania podrà comunicar i geolocalizar incidències a l'instant per a millorar l'eficiència i eficàcia de les actuacions de les Brigades Municipals.

Aquesta setmana entra en funcionament un nou servei d'atenció a la ciutadania llançat pel Govern Municipal de Benaguasil amb l'objectiu de continuar sent un municipi referent en l'atenció ciutadana.


A través dels seus dispositius mòbils, els ciutadans, podran comunicar en temps real qualsevol incidència detectada en el terme municipal que serà redirigida a les Brigades Municipals per a aconseguir actuar al més prompte possible aconseguint avanços d'eficàcia i eficiència en la gestió municipal.

A més, semestralment, es realitzarà un informe municipal per a conéixer el nombre total d'incidències ateses, el grau de resolució i les àrees municipals afectades.

Aquest nou servei entrarà en funcionament el pròxim 7 de setembre i podran comunicar-se les incidències a través del número de telèfon 661389004 els 365 dies de l'any i durant 24 hores al dia. Una vegada registrades, seran canalitzades als equips i responsables municipals per a coordinar les degudes actuacions.

Per a l'alcalde Ximo Segarra, "com a Govern Municipal la bona atenció ciutadana ha sigut sempre una de les nostres majors preocupacions i un segell de distinció si ens comparem amb altres municipis i/o administracions. Volem ser més eficients i eficaços si cap i esperem que aquest nou servei siga acollit de manera positiva entra la ciutadania".


Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon