Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant planifica un projecte de carril de ciclovianants que arriba des del poble al poligon

un any de les eleccions, Vilamarxant presenta un projecte que no dona temps a construir, per tant, es tracta d'un projecte electoral que el govern de Vilamarxant vol presentar per a encarar les eleccions de maig de 2023.

Presentem el projecte de carril de ciclovianants que té com a punt d'origen al final del polígon industrial d'Enchilagar del Rullo, que connectarà amb un carril bici que està en projecte de desenvolupament i que discorrerà pel canal de desguàs del polígon industrial.

L'objecte consisteix a donar continuïtat del carril de ciclovianants fins a enllaçar amb el terme municipal de Cheste. Es projecta també un tram secundari que enllaçara amb la urbanització de Lloma d'Horquera i de manera indirecta es donarà accés als nuclis urbans de la Llomaina i la Pedrera.

El traçat projectat permetrà també la connexió del Paratge Natural de Les Rodanes amb el carril bici del Parc Natural del Túria.


Crónica CT

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon