Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Usuaris de Rodalies i Mitja Distància adquireixen més de 18.000 abonaments gratuïts les primeres 48 hores

Més de 18.000 valencians van adquirir els seus abonaments per a viatjar en les línies de Rodalia i Mitjana distància gratuïtament en les primeres 48 hores des que es van posar a la disposició de la ciutadania. En total, els títols obtinguts en la Comunitat Valenciana suposen al voltant del 12% nacional.

Entre el dijous 25 i el divendres 26 d'agost, un total de 14.122 persones es van beneficiar de la bonificació per a fer ús del nucli de Rodalia de València, que inclou les línies València Nord-Gandia, València Nord- Xàtiva-Moixent, València Sant Isidre-Bunyol-Utiel, València Sant Isidre-Xirivella L'Alter, València Nord-Caudiel, València Nord-Castelló i Castelló-Vinaròs.

Per part seua, en el nucli de Rodalia Murcia/Alacant, dins del qual es troba la línia que uneix totes dues ciutats, així com la que va des de la capital alacantina fins a Sant Vicent del Raspeig, es van obtindre 2.737 abonaments.

Respecte als trens de Mitjana distància, durant els dos primers dies es van expedir 994 títols a Alacant, 405 a Castelló i 549 a València.

La bonificació per a viatjar als trens de Rodalia i Mitjana distància de Renfe està pensada per a viatgeres i viatgers habituals, especialment, per a estudiants i famílies.

A més de suposar un estalvi per a la ciutadania, la mesura pretén fomentar el transport públic per a reduir la dependència energètica.

En aquesta línia, la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha expressat que la mesura "posa de manifest el suport inequívoc del govern d'Espanya a les famílies treballadores i els joves, sobretot, per a pal·liar els efectes de la crisi que ha provocat la guerra a Ucraïna".

A més, segons ha declarat Bernabé, "és fonamental apostar per l'impuls del transport sostenible i la reducció de la petjada de carboni".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon