Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una altra persona morta durant la celebració dels 'bous', ara en Beniarbeig


   Una dona, de la qual no s'ha facilitat l'edat, ha mort aquest dijous d'una 'corná'  durant la celebració dels 'bous' de Beniarbeig (Alacant). Els fets han ocorregut després de la solta de vaques en el recinte taurí situat en el municipi de la Marina Alta, segons han confirmat a EP fonts de la Conselleria de Sanitat i de la Guàrdia Civil.

   Es tracta de la setena víctima mortal registrada en la Comunitat Valenciana durant aquest estiu i la tercera des del passat cap de setmana després de la defunció d'un jove en els festejos taurins de Vallada (València) i un altre a Almedíxer (Castelló).

   A més, és la segona persona que mor en aquesta mena de festejos a la comarca de la Marina Alta, ja que un home de 64 anys de Pedreguer va perdre la vida després d'estar nou dies ingressat a l'Hospital de Dénia per una 'corná' que va rebre en un tancament.

   La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha assenyalat aquesta mateixa setmana que veu "preocupant" la xifra de morts durant aquest estiu en festejos de vaquillas i 'bous al carrer' en la Comunitat Valenciana i assenyalava que el número "evidència que són activitats que generen un risc important".

   Bravo s'ha mostrat partidària de "revisar els protocols i totes mesures necessàries perquè, si cal mantindre les tradicions, que no posen en risc la vida de les persones".

   

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon