Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un total de 52 persones resulten ferides en la 'cordà' de Paterna, i en la 'recordà'

 



   Un total de 52 persones han resultat ferides la matinada de la 'cordà' de Paterna (València), en la cercavila prèvia a aquest acte i en la 'recordà' posterior, segons han informat a Europa Press fonts municipals

   En concret, hi ha hagut 42 ferits en la 'cordà', un en la cercavila de luxe que precedeix a aquest acte pirotècnic de les festes de Paterna, i nou en la 'recordà' que es duu a terme després, a les 3.00 hores i al parc central d'aquest municipi de la comarca de l'Horta Nord.


   Les mateixes fonts han assenyalat que els 52 ferits comptabilitzats han sigut de consideració lleu. No obstant això, han apuntat que un d'ells ha sigut traslladat a l'hospital La Fe de València per a ser atés.

   La 'cordà' de Paterna, que s'ha realitzat en la passada matinada, ha comptat enguany amb un dispositiu especial conformat per més de 150 efectius amb 35 agents de la Policia Local, 25 membres de Protecció Civil, diverses dotacions de Bombers i unitats especials del Cos Nacional de Policia i de la Guàrdia Civil.

   Enguany, com a novetat, s'ha format als tiradors participants en mesures de seguretat per a millorar el desenvolupament de l'espectacle pirotècnic, en el qual estava previst disparar 70.000 coets en menys de 20 minutos, així com en l'encesa de coets i 'femelletas'.

   A més, s'ha duplicat el número dels serveis sanitaris amb diverses ambulàncies i quatre equips medicalitzats complets, en els quals figuren dues UVI i dos hospitals de campanya, segons el consistori.

   Per a la 'cordà' es compta també amb un sistema d'intercomunicadors, implementat en els últims anys, que permet als responsables de seguretat informar del que succeeix a l'interior de la zona de foc "de manera ràpida i eficient" durant el transcurs de l'esdeveniment.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon