Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Transició Ecològica inicia una campanya d'educació ambiental sobre platges naturals i Albufera

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha iniciat una campanya informativa entre els veïns, les veïnes i els visitants de les platges del sud de València sobre les característiques de les platges naturals i la seva relació biològica amb el parc natural de l'Albufera. .

La campanya, que s'ha iniciat a la platja del Perellonet, respon al compromís de Transició Ecològica i l'Ajuntament de València amb els representants de les pedanies de les platges del sud ubicades dins el parc natural de l'Albufera.

Durant la campanya els educadors mediambientals explicaran i distribuiran entre veïns, veïnes i turistes informació sobre les característiques morfològiques i biològiques de l'enclavament natural, així com la composició de les aigües i les diferents coloracions.

Les aigües, des del seu naixement fins a la desembocadura al mar, pateixen processos naturals que van canviant la seva composició i aspecte, sense que això afecti la seva qualitat ni suposi cap perill per a la salut. Cal recordar que les sis platges de les pedanies del sud -Arbre del gos, El Saler, la Garrofera, la Devesa, Recatí-Perellonet i Dossel- han estat guardonades aquest any amb la bandera blava.

A més, la Conselleria de Transició Ecològica duu a terme un seguiment de la qualitat de les aigües de bany mitjançant mostrejos periòdics a les zones de bany. Els resultats són públics i immediats i en funció d'aquests s'estableixen les restriccions i les solucions en cas de detectar-se una incidència.

La web on es poden consultar la qualitat de les aigües de bany a la Comunitat Valenciana és esta.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal