Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Transició Ecològica inicia una campanya d'educació ambiental sobre platges naturals i Albufera

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha iniciat una campanya informativa entre els veïns, les veïnes i els visitants de les platges del sud de València sobre les característiques de les platges naturals i la seva relació biològica amb el parc natural de l'Albufera. .

La campanya, que s'ha iniciat a la platja del Perellonet, respon al compromís de Transició Ecològica i l'Ajuntament de València amb els representants de les pedanies de les platges del sud ubicades dins el parc natural de l'Albufera.

Durant la campanya els educadors mediambientals explicaran i distribuiran entre veïns, veïnes i turistes informació sobre les característiques morfològiques i biològiques de l'enclavament natural, així com la composició de les aigües i les diferents coloracions.

Les aigües, des del seu naixement fins a la desembocadura al mar, pateixen processos naturals que van canviant la seva composició i aspecte, sense que això afecti la seva qualitat ni suposi cap perill per a la salut. Cal recordar que les sis platges de les pedanies del sud -Arbre del gos, El Saler, la Garrofera, la Devesa, Recatí-Perellonet i Dossel- han estat guardonades aquest any amb la bandera blava.

A més, la Conselleria de Transició Ecològica duu a terme un seguiment de la qualitat de les aigües de bany mitjançant mostrejos periòdics a les zones de bany. Els resultats són públics i immediats i en funció d'aquests s'estableixen les restriccions i les solucions en cas de detectar-se una incidència.

La web on es poden consultar la qualitat de les aigües de bany a la Comunitat Valenciana és esta.

** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon