Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consell autoritza el nou CEIP 2 de Sant Antoni de Benaixeve que comptarà amb 490 llocs escolars

 En la reunió del Consell de Govern valencià celebrat divendres passat 5 d'agost, es va aprovar i va autoritzar, entre altres, el nou CEIP 2 de San Antonio de Benagéber /Sant Antoni de Benaixeve, situat a Montesano.

Segons la informació facilitada per la portaveu i Consellera Rosa Pérez Garijo, el nou CEIP 2 gaudeix ja de totes les autoritzacions pertinents i podrà entrar en funcionament per al curs que comença (2022-2023). Una obra en la qual la Conselleria d’Educació ha invertit més de sis milions d’euros amb l’objectiu d’atendre la demanda creixent de places escolars en aquesta localitat de Camp de Túria.  

Pressupost que quedarà incrementat per les aportacions que l'Ajuntament de Sant Antoni ha afegit per obres de millora que permeten la utilització veïnal i fora d'hores d'algunes zones del CEIP i facilitarà l'ombra en les zones d'espai obert

De fet en la mateixa setmana el propi govern local de Sant Antoni va realitzar una visita oficial a les obres del CEIP que està situat en la zona de Montesano i que segons van manifestar es troben en estat molt avançat, la qual cosa permetrà l'inici del curs. En la visita va acudir també la nova AMPA del CEIP 2 de Sant Antoni de Benaixeve.

maqueta original del CEIP

En la reunió del Consell, a més del de Sant Antoni,  es varen autoritzar tres escoletes i un institut de Secundària.

En la reunió del Consell de Govern valencià es van autoritzar també les escoletes municipals de Càrcer, Senyera i la Pobla Llarga passen a dependre de la Generalitat amb una oferta de 145 places de 0 a 3 any

La secció de l’IES Serra d’Espadà a Onda es transforma en un institut independent (IES Torrelló), amb 704 places d’ESO, Batxillerat i FP

El Ple del Consell ha autoritzat la creació de tres escoles d’Infantil (EI) de primer cicle de titularitat de la Generalitat a Càrcer, Senyera i la Pobla Llarga; un nou col·legi públic d’Educació Infantil i Primària (CEIP) a San Antonio de Benagéber per desglossament del CEIP 8 d’Abril, i la transformació de la secció de l’IES Serra d’Espadà a Onda en un institut independent que s’anomenarà IES Torrelló. 

Aquests cinc centres entraran en funcionament a l’inici del pròxim curs 2022-2023.

Atés que els ajuntaments de Càrcer, Senyera i la Pobla Llarga disposen de la infraestructura necessària, el Ple del Consell considera oportú i convenient que aquestes tres escoletes municipals passen a ser de titularitat de la Generalitat, per tal d’incrementar l’oferta de places públiques en el primer cicle d’Educació Infantil a la Ribera Alta, amb la finalitat d’atendre totes les sol·licituds d’escolarització de la població de 0 a 3 anys.

L’EI de Càrcer comptarà amb tres unitats: una de 0-1 any, una d’1-2 anys i una altra de 2-3 anys, que sumen un total de 41 places escolars; la de la Pobla Llarga, que s’anomenarà EI El Castell, disposa de 74 places repartides en cinc unitats: una de 0-1 any, dues d’1-2 anys i dues més de 2-3 anys; la de Senyera, que es dirà EI Riu Albaida, ofereix 30 places escolars en dues aules mixtes de 0 a 3 anys. En total, les tres EI sumen una oferta de 145 places gratuïtes de 0 a 3 anys.

Per la seua banda, el CEIP Núm. 2 de San Antonio de Benagéber/Sant Antoni de Benaixeve es crea per desglossament del CEIP 8 d’Abril d’aquest municipi del Camp de Túria una vegada finalitzada la construcció del nou centre educatiu, una obra en la qual la Conselleria d’Educació ha invertit més de sis milions d’euros amb l’objectiu d’atendre la demanda creixent de places escolars en aquesta localitat. 

La nova escola, que obrirà les portes el pròxim 12 de setembre pel primer dia de classe del curs 2022-2023, compta amb 490 llocs escolars repartits en 20 unitats: dues aules gratuïtes d’Infantil de 2 anys, sis aules d’Infantil de 3-5 anys i 12 aules de Primària.

Per últim, la secció de l’IES Serra d’Espadà a Onda es transforma per al pròxim curs en un institut totalment independent que s’anomenarà IES Torrelló, amb l’objectiu d’atendre la demanda de llocs escolars en aquest municipi de la Plana Baixa, amb 704 places: 480, en 16 unitats d’ESO; 140 en quatre unitats de Batxillerat, i 84 en dues unitats d’FP.

Crónica CT

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal