Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Suspés el bou embolat a Nàquera per deixar que dos xiquets l'encengueren


Dos xiquets van encendre un bou embolat el passat dissabte per la nit a la localitat de Nàquera  durant la festivitat taurina del municipi, segons ha informat el diari Levante-EMV a partir de la denúncia anònima d'un testimoni.

Segons ha publicat, els aficionats preparaven el bou per a ser embolat i un d'ells va prendre foc a la bengala, que va ser prestada a dos xiquets que, després d'encendre una de les boles que el bou portava sobre les banyes, van fugir del lloc espantats davant els moviments de l'animal.

Després de contemplar aquesta escena, segons el mateix periòdic, les autoritats van cancel·lar la celebració taurina, atès que un fet com aquest és considerada com una infracció greu al reglament de gestes taurines tradicionals.

Segons l'alcalde de la localitat, Damián Ibáñez, al capdavant també del partit local Unió del Poble de Nàquera, aquest fet ha sigut una «imprudència» i la qualificava com a «intolerable».



Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon