Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Oferta de 301 places per a treballar en ajuntaments com a personal tècnic en captació i gestió de fons europeus. LABORA

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de Labora, ha oferit 301 places per a treballar en ajuntaments com a personal tècnic en captació i gestió de fons europeus posats en marxa en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Les persones interessades poden inscriure's en l'oferta d'ocupació a través d'aquest enllaç.

Els requisits que s'han de reunir són estar d'alta com a demandant d'ocupació en Labora, posseir titulació universitària i disposar de nivell mínim B1 d'anglés o francés. Les contractacions les realitzaran les entitats locals a partir de la selecció que es realitze des de Labora, i tindran una duració màxima de 18 mesos.

Aquelles persones que desitgen presentar-se a aquests llocs ho han de fer des de Punt Labora seleccionar l'oferta corresponent i marcar el o els llocs en els quals s'estiga interessat. A continuació, s'ha d'emplenar l'apartat d'autobaremació en el qual s'adjuntaran els documents acreditatius de posseir els mèrits exigits en la convocatòria.

Per a apuntar-se a Labora com a demandant d'ocupació, en el cas de ser primera inscripció, cal demanar cita prèvia en l'Espai Labora que corresponga a cada persona a través d'aquest enllaç  i en el cas d'haver estat ja inscrita n'hi ha prou amb reactivar la demanda a través d'internet en aquesta adreça.

Funcions

Les funcions que realitzarà el personal tècnic seran impulsar la realització de projectes susceptibles de ser finançats per fons europeus i assessorar el teixit empresarial de pimes locals en la captació de fons europeus, en aquest cas en coordinació amb els agents de desenvolupament local, els pactes territorials d'ocupació i les seccions territorials de la CEV.

Així mateix, almenys el 20% de les actuacions han d'estar relacionades amb projectes verds o digitals, és a dir, que contribuïsquen a una transformació productiva orientada cap a una economia verda, respectuosa amb el medi ambient i digital.

Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

El Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència traça el full de ruta per a la modernització de l'economia espanyola, la recuperació del creixement econòmic i la creació d'ocupació, per a la reconstrucció econòmica sòlida, inclusiva i resilient després de la crisi de la COVID, i per a respondre als reptes de la dècada vinent.

En aquest pla de recursos financers europeus extraordinaris s'han assignat a les comunitats autònomes 11.151 milions d'euros destinats a polítiques públiques vinculades a la transició ecològica, energies renovables, mobilitat sostenible, rehabilitació energètica d'edificis i transició justa, digitalització de les pimes, modernització de l'administració, digitalització de l'educació, projectes innovadors i reforç de la connectivitat, protecció social, educació i formació professional, turisme sostenible, ocupació i ciència.

Concretament, a la Comunitat se li han adjudicat 1.055 milions d'euros per a l'execució de projectes relacionats amb els àmbits ressenyats. Perquè aquests fons arriben a la ciutadania es convoquen aquestes ajudes, destinades a la dotació de personal tècnic format perquè els ajuntaments puguen accedir a aquestes subvencions. Per a això, cadascuna de les persones que siguen contractades dins d'aquest programa, rebrà una formació intensiva en captació i gestió de fons europeus i disposaran de sistemes d'informació que els permetran treballar de manera col·laborativa.Crónica CT * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :