Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Oferta de 301 places per a treballar en ajuntaments com a personal tècnic en captació i gestió de fons europeus. LABORA

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de Labora, ha oferit 301 places per a treballar en ajuntaments com a personal tècnic en captació i gestió de fons europeus posats en marxa en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Les persones interessades poden inscriure's en l'oferta d'ocupació a través d'aquest enllaç.

Els requisits que s'han de reunir són estar d'alta com a demandant d'ocupació en Labora, posseir titulació universitària i disposar de nivell mínim B1 d'anglés o francés. Les contractacions les realitzaran les entitats locals a partir de la selecció que es realitze des de Labora, i tindran una duració màxima de 18 mesos.

Aquelles persones que desitgen presentar-se a aquests llocs ho han de fer des de Punt Labora seleccionar l'oferta corresponent i marcar el o els llocs en els quals s'estiga interessat. A continuació, s'ha d'emplenar l'apartat d'autobaremació en el qual s'adjuntaran els documents acreditatius de posseir els mèrits exigits en la convocatòria.

Per a apuntar-se a Labora com a demandant d'ocupació, en el cas de ser primera inscripció, cal demanar cita prèvia en l'Espai Labora que corresponga a cada persona a través d'aquest enllaç  i en el cas d'haver estat ja inscrita n'hi ha prou amb reactivar la demanda a través d'internet en aquesta adreça.

Funcions

Les funcions que realitzarà el personal tècnic seran impulsar la realització de projectes susceptibles de ser finançats per fons europeus i assessorar el teixit empresarial de pimes locals en la captació de fons europeus, en aquest cas en coordinació amb els agents de desenvolupament local, els pactes territorials d'ocupació i les seccions territorials de la CEV.

Així mateix, almenys el 20% de les actuacions han d'estar relacionades amb projectes verds o digitals, és a dir, que contribuïsquen a una transformació productiva orientada cap a una economia verda, respectuosa amb el medi ambient i digital.

Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

El Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència traça el full de ruta per a la modernització de l'economia espanyola, la recuperació del creixement econòmic i la creació d'ocupació, per a la reconstrucció econòmica sòlida, inclusiva i resilient després de la crisi de la COVID, i per a respondre als reptes de la dècada vinent.

En aquest pla de recursos financers europeus extraordinaris s'han assignat a les comunitats autònomes 11.151 milions d'euros destinats a polítiques públiques vinculades a la transició ecològica, energies renovables, mobilitat sostenible, rehabilitació energètica d'edificis i transició justa, digitalització de les pimes, modernització de l'administració, digitalització de l'educació, projectes innovadors i reforç de la connectivitat, protecció social, educació i formació professional, turisme sostenible, ocupació i ciència.

Concretament, a la Comunitat se li han adjudicat 1.055 milions d'euros per a l'execució de projectes relacionats amb els àmbits ressenyats. Perquè aquests fons arriben a la ciutadania es convoquen aquestes ajudes, destinades a la dotació de personal tècnic format perquè els ajuntaments puguen accedir a aquestes subvencions. Per a això, cadascuna de les persones que siguen contractades dins d'aquest programa, rebrà una formació intensiva en captació i gestió de fons europeus i disposaran de sistemes d'informació que els permetran treballar de manera col·laborativa



.



Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon