Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Moltes activitats esportives organitzades pel nou govern de Loriguilla


El nou govern municipal de Loriguilla ha planificat per a l'ems d'agost un gran nombre d'activitats, entre elles i la majoria esportistes. Amb això el nou govern municipal està intentant donar la imatge "que no era tan difícil" i que per tant, l'única cosa que informa és la majoria.

Loriguilla viu uns dies plens d'esport i diversió gràcies a la setmana esportiva organitzada per l'Ajuntament.

Avui, l'alcalde Carlos Rodado ha anunciat que, amb l'objectiu d'ampliar l'oferta esportiva, ell mateix impartirà classes d'esgrima amb espasa, ja que coneix bé aquesta disciplina i fa molts anys que la practica.

Les classes seran el dimecres 10 i dijous 11 al pavelló municipal de 18:30 a 20:00 hores. Per poder desenvolupar lactivitat de la millor manera possible sestabliran grups de 6 persones. Des de l'Ajuntament informen que no cal portar cap material, només pantalons de xandall llarg o malles.

Les persones interessades poden apuntar-se trucant a l'ajuntament o bé contactant directament a través del perfil de Facebook de l'alcalde.

Pel que fa al torneig de Frontenis, que compta amb dos grups d'alt nivell, amb alguns campions nacionals, comptarà amb partides cada tarda de 20.00 a 21.00 hores.

La partida en què es decidirà el tercer i quart lloc es jugarà el dia 19 a les 20.00 hores mentre que la gran final serà el 20 a les 21.00 hores.

El torneig de pàdel també compta amb dos grups i les partides s'estan celebrant cada dia en dos horaris: a les 19.00 ia les 20.30 hores.

Per conèixer els companys caldrà esperar fins al dia 19. Aquella tarda, a les 19.00 hores, es disputaran les partides del tercer i quart lloc i, a les 20.30 hores, la gran final.

Dijous 10, a les 10 del matí, serà el torn dels més petits i petites, ja que es disputarà el campionat infantil de futbol 3.

També hi ha espai per al ciclisme a la Setmana Esportiva de Loriguilla. L'Ajuntament ha organitzat una petita gimcana de bicicletes, per a la qual cal inscriure's prèviament acudint al pavelló, i també la Volta Ciclista amb recorregut infantil i adult, que se celebrarà el 20 d'agost a les 10.00 hores.

Així mateix,

des del Consistori recorden que totes les persones que vulguin participar a la Volta a Peu, inclosos els menors nascuts abans del 2014, han d'acudir al pavelló.

L'acalde ha animat una vegada més tots els veïns i veïnes a participar en les diferents activitats esportives i ha anunciat que el lliurament de trofeus dels diferents tornejos se celebrarà el divendres 19 d'agost, després d'acabar les últimes trobades

Crónica CT.

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon