Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llum verda al llançament d´Artemis I a partir del 29 d´agost



Recreació de l'enlairament d'Artemis I - NASA

 La missió Artemis I de la NASA, amb la càpsula Orion i el mòdul de servei europeu, ha rebut autorització de llançament a partir del 29 d'agost des del Centre Espacial Kennedy a Florida.

 Emplaçada a dalt del nou megacoet lunar SLS (Space Launch System) de la NASA, Artemis I serà el primer pas, encara sense tripulació, per a successives missions amb l'objectiu final del retorn d'astronautes a la superfície de la Lluna i fer-ne possible una  presència humana a llarg termini durant les properes dècades.

 Els objectius principals d'Artemis I són demostrar els sistemes d'Orion en un entorn de vol espacial i garantir un reingrés, descens, ameritzatge i recuperació assegurances abans del primer vol amb tripulació a Artemis II, ha informat la NASA en una trobada informativa aquest 5 d'agost  .

 La durada de la missió ha estat fixada entre quatre i sis setmanes, amb un recorregut de 2,1 milions de quilòmetres, amb diverses òrbites a la Terra ia la Lluna al seu periple.




* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon