Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llum verda al llançament d´Artemis I a partir del 29 d´agostRecreació de l'enlairament d'Artemis I - NASA

 La missió Artemis I de la NASA, amb la càpsula Orion i el mòdul de servei europeu, ha rebut autorització de llançament a partir del 29 d'agost des del Centre Espacial Kennedy a Florida.

 Emplaçada a dalt del nou megacoet lunar SLS (Space Launch System) de la NASA, Artemis I serà el primer pas, encara sense tripulació, per a successives missions amb l'objectiu final del retorn d'astronautes a la superfície de la Lluna i fer-ne possible una  presència humana a llarg termini durant les properes dècades.

 Els objectius principals d'Artemis I són demostrar els sistemes d'Orion en un entorn de vol espacial i garantir un reingrés, descens, ameritzatge i recuperació assegurances abans del primer vol amb tripulació a Artemis II, ha informat la NASA en una trobada informativa aquest 5 d'agost  .

 La durada de la missió ha estat fixada entre quatre i sis setmanes, amb un recorregut de 2,1 milions de quilòmetres, amb diverses òrbites a la Terra ia la Lluna al seu periple.
* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :