Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El 9 d'agost arranca ‘Lliria Jove Fest’

El divendres que ve, 12 d'agost, se celebra el Dia Internacional de la Joventut, i amb motiu d'este dia el departament d'Infància, Adolescència i Joventut de l'Ajuntament de Llíria ha preparat una sèrie d'activitats per als diez 9, 10, 11 i 12 d'agost.

El dimarts 9 d'agost al matí, es realitzarà un descens en rafting pel riu Túria. A la vesprada, la joventut del municipi podrà gaudir d'una gimcana en la piscina municipal, amb sorpreses i regals per a totes les persones participants.

El dimecres 10 d'agost, se celebrarà la 'Holi Disc' on s'uniran la millor música i el colorit en una festa sensacional. A totes les persones assistents se'ls entregarà la seua bosseta amb pólvores 'Holi', que aniran llançant-se durant la festa.

El dijous 11 es podrà gaudir d'una vesprada d'unflables en la piscina municipal, des de les 16.00h fins a les 20.00h. A la nit hi haurà cinema d'estiu al parc Silvestre d'Edeta, amb la projecció de la pel·lícula 'Guerra amb el meu avi'.

I el divendres 12 al matí hi haurà jocs de taula en l'Espai Jove (cartes, ping pong, futbolí…) i, a la nit, es conclourà este 'Llíria Jove Fest' amb el concert dels grups INSOMA i XFANECAES en la plaça de l'Ajuntament. El concert donarà principi a les 21.30h, i es podrà gaudir de foodtrucks per a aquells i aquelles que vulguen sopar en bona companyia i gaudint de la millor música.
 

 

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon