Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Ivace posa a la disposició de les empreses valencianes una eina gratuïta per a la selecció de mercats


L'Ivace posa a la disposició de les empreses valencianes una eina gratuïta d'autodiagnòstic per a la selecció de mercats internacionals.

La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que es tracta d'una eina, amb el nom Find your Market, que "de manera senzilla, interactiva i visual permet a les empreses conéixer els mercats prioritaris que millor s'ajusten a les característiques del seu producte i la seua empresa en la seua estratègia d'internacionalització".

Amb aquesta eina, l'Ivace vol facilitar informació de valor afegit a les empreses amb interessos en internacionalització, un actiu molt important en el moment actual. En l'actualitat, amb una sobreinformació en moltes ocasions "volem oferir a les empreses eines senzilles i útils que aporten informació i faciliten la presa de decisions", ha explicat Parra.

Amb findyourmarket les empreses han d'emplenar un senzill formulari a través del qual accediran de manera ràpida i visual a 10 mercats prioritaris per a l'empresa, basats en indicadors objectius i amb dades totalment actualitzades.

Una vegada obtingut aquest informe, l'empresa pot sol·licitar els serveis personalitzats de l'Ivace per a obtindre assessorament sobre com abordar els diferents mercats d'oportunitat.

Per a això, compta amb una extensa xarxa de delegacions en l'exterior des de la qual facilita a les empreses el contacte amb potencials empreses importadores o distribuïdores, a més d'altres actuacions per a introduir els seus productes en cadascun dels mercats.Crónica CT * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon