Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Ivace posa a la disposició de les empreses valencianes una eina gratuïta per a la selecció de mercats


L'Ivace posa a la disposició de les empreses valencianes una eina gratuïta d'autodiagnòstic per a la selecció de mercats internacionals.

La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que es tracta d'una eina, amb el nom Find your Market, que "de manera senzilla, interactiva i visual permet a les empreses conéixer els mercats prioritaris que millor s'ajusten a les característiques del seu producte i la seua empresa en la seua estratègia d'internacionalització".

Amb aquesta eina, l'Ivace vol facilitar informació de valor afegit a les empreses amb interessos en internacionalització, un actiu molt important en el moment actual. En l'actualitat, amb una sobreinformació en moltes ocasions "volem oferir a les empreses eines senzilles i útils que aporten informació i faciliten la presa de decisions", ha explicat Parra.

Amb findyourmarket les empreses han d'emplenar un senzill formulari a través del qual accediran de manera ràpida i visual a 10 mercats prioritaris per a l'empresa, basats en indicadors objectius i amb dades totalment actualitzades.

Una vegada obtingut aquest informe, l'empresa pot sol·licitar els serveis personalitzats de l'Ivace per a obtindre assessorament sobre com abordar els diferents mercats d'oportunitat.

Per a això, compta amb una extensa xarxa de delegacions en l'exterior des de la qual facilita a les empreses el contacte amb potencials empreses importadores o distribuïdores, a més d'altres actuacions per a introduir els seus productes en cadascun dels mercats.



Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon