Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'incendi forestal d'Olocau es declara finalment extingit

   L'incendi forestal declarat la setmana passada al terme municipal d'Olocau (València) s'ha donat per extingit aquest dilluns poc abans de les 20.30 hores, segons ha informat Emergències de la Generalitat a través del compte de Twitter.

Així, el Centre de Coordinació d'Emergències de la  Generalitat ha assenyalat que ha rebut un avís del Consorci Provincial de Bombers de València comunicant que aquest incendi forestal ha quedat extingit ahir cap a les 20.23 hores.

El foc es va declarar divendres a la matinada i es va donar per estabilitzat dissabte passat a les 17.00 hores. Els mitjans aeris es van retirar divendres.

El foc va començar cap a les 2.00 hores de divendres a la zona del Castell del Reial i, segons va indicar la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, la causa va ser un dels llamps que van caure dijous a la matinada de dimecres.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon