Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les FCSE no tenen cap confirmació d'inoculació de substàncies a les punxades a dones denunciades fins ara

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha assegurat que, fins al moment, les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat no tenen "cap confirmació" que s'haja inoculat algun tipus de substància en els casos investigats de burxades a dones en l'autonomia.

Així ho ha indicat la delegada aquest dimarts en declaracions als mitjans després de mantindre una reunió amb l'alcalde de Dénia (Alacant), Vicent Grimalt. Es dona la circumstància que en Urgències de l'Hospital de la localitat es va atendre durant el cap de setmana deu casos de burxades a joves que s'haurien registrat en discoteques i festes, 22 des del mes de juny.

Preguntada pels mitjans, Bernabé ha confirmat que dels casos denunciats per burxada, fins al moment "no hi ha cap confirmació que s'haja inoculat cap mena de substància".

En qualsevol cas, la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana ha garantit que "s'investigarà el que es denuncie" per les diferents vies existents, ja siga des del centre de salut, la Comissaria o el jutjat. "Si que sabem que, de moment, no hi ha cap confirmació per inoculació de substàncies", ha insistit.

En el cas de la província de València, la Comandància de la Guàrdia Civil ha tingut coneixement, fins a aquesta data, de cinc burxades en la seua demarcació sense que en les afectades, d'acord amb les anàlisis mèdiques realitzades, s'haja localitzat cap mena de substància química, segons fonts de l'institut armat.

Des de la Guàrdia Civil de València s'anima a totes les persones que siguen víctimes d'aquestes accions contra la seua integritat física ho pose en coneixement, com més prompte millor, en qualsevol dependència de la Benemèrita.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon