Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana obri la convocatòria per a participar en la XXI edició d’Escrits a la TardorFins al pròxim 22 d'agost estarà obert el període per a presentar les creacions literàries al certamen.

L'Ajuntament ha obert el termini per a participar en la XXI edició de Escrits a la Tardor Vila de l'Eliana, el certamen literari en narrativa curta en castellà i en valencià que té com a objectiu fomentar, despertar i estimular la creació artística i literària, i impulsar l'hàbit de la lectura, i l'ús social de la llengua de la Comunitat Valenciana en tots els sectors.

Per tercer any consecutiu es manté la 'Categoria Juvenil Local' a la qual podran participar autors i autores d'entre 14 i 17 anys empadronats en el municipi optant a premis de fins a 250 euros per a les obres escrites en castellà i de fins a 300 per a les escrites en valencià. Per part seua, els premis de la 'Categoria Primera' seran de 1000 euros en llengua castellana i de 1200 euros en llengua valenciana. En la 'Categoria Juvenil', els premis seran de fins a 300 euros els relatats en castellà i de fins a 350 euros els relatats en valencià.

Les obres que es presenten al concurs, organitzat per les regidories de Cultura i Política Lingüística, hauran de ser inèdites, no premiades amb anterioritat i de temàtica lliure. Cada participant únicament podrà presentar una obra per categoria i modalitat, excepte si s'opta per la categoria local.

Els majors de 14 anys interessats a participar podran presentar la seua sol·licitud fins al pròxim 22 d'agost de manera presencial en el Registre General de l'Ajuntament i en el Centre Sociocultural, en les oficines de Correus o en qualsevol de les formes previstes en la llei. Les bases de la convocatòria es poden consultar a través de la Seu Electrònica.

El jurat, que triarà les obres guanyadores en cadascuna de les categories entre els mesos de setembre i novembre, valorarà els criteris de tècnica literària i estil, creativitat i originalitat de l'obra, gramàtica, correcció de text i presentació. A més, com en edicions anteriors el consistori editarà 250 exemplars per a la commemoració del Certamen Escrits a la Tardor Vila de l'Eliana 2022. El veredicte es farà públic, com és habitual, la primera setmana de desembre, en l'acte de lliurament dels premis.

La regidora de Cultura, Eva Santafé, ha convidat especialment als i les joves elianeres a participar en aquest consolidat certamen, que busca promoure la inquietud artística de futurs escriptors


.

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon