Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Vilamarxant recepciona la nova Casa de la Joventut

 L'Ajuntament de Vilamarxant ja ha rebut les claus de la nova Casa de la Joventut després de mesos de treball per a concloure l'obra, una de les més importants durant la present legislatura.

El primer tinent d'alcalde, Héctor Troyano, junt a la interventora municipal, Reme Escrich, l'aparelladora Joaquina Herrero i el director d'obra, Antonio Oliveros, van revisar tota la instal·lació que es convertirà en la seu de la joventut de Vilamarxant després de les vacances estivals.

Héctor Troyano ha explicat que esta instal·lació serà “molt important per a la joventut del nostre poble perquè tindran un lloc adaptat a les seues necessitats actuals per a desenvolupar multitud d'activitats i jornades”.

“Des de la regidoria de Joventut s'ha treballat perquè esta Casa de la Joventut es convertisca en una referència tant a la comarca com a la província per a la gent jove”, ha agregat el primer tinent d'alcalde.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon