Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La policia de Sant Antoni deté a dues persones pel robatori de cable de fluid electric

El municipi venia patint en l'últim any diverses accions d'aquest tipus que causaven greus danys i interrupcions de l'enllumenat públic. Situacions que provocaven el corresponent malestar i indignació veïnal.

El dimecres passat amb la col·laboració ciutadana la Policia Local va poder confiscar també tot el material sostret

Dimecres passat, la Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve va detindre dues persones involucrades en el robatori de cable del fluid elèctric públic al municipi. Les dos persones van ser vistes per diversos veïns de la zona, que van donar avís a la Policia i van poder detindre els implicats ràpidament. Així mateix, els agents van poder confiscar tot el cablejat sostret.

La Policia Local “agraeix la crida veïnal, per observar i informar de la situació”. “Aquest tipus d'alertes ajuden a conservar el patrimoni municipal i a no menyscabar els béns d'interés general, perquè accions com aquesta generen un alt perjuí en la xarxa i un cost que ens perjudica a tots”.

"Des de l'Ajuntament, i especialment des de la Policia Local, es continua potenciant la proximitat i la col·laboració ciutadana com a factors primordials a l'hora de detectar qualsevol actitud sospitosa i incívica: robatoris, enderrocs, animals abandonats, violència de gènere i tot allò que ens afecta com a societat".






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon