Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona incorpora 4 nous Policies Locals

El tinent alcalde de la Pobla de Vallbona, Juan Aguilar, en nom de l'alcalde, ha donat la benvinguda i ha rebut als quatre nous efectius que s'incorporen a la Policia Local: David Jiménez García, Desiré Bernabeu Gay, Ilie Marcel Teodoru Teodoru i Enrique Martínez Torres.

L'acte, que s'ha celebrat a la Sala de Plens de l'Ajuntament, ha comptat amb la presència de Francisco Javier Nóvoa Martínez, Regidor de Recursos Humans, Activitats Econòmiques i Desenvolupament Local, l'Inspector Policia, Amadeu Lloréns; Maica Estellés, Tècnica de Secretaría i MªJesús Roch, Tènica de Recursos Humans. 

“Donar-vos la benvinguda a aquest ajuntament i al municipi que, segur, en poc temps coneixereu, igual que la bondat de la seua gent. Encara que és gran i molt disseminat, estem segurs que fareu una gran intervenció amb els nostres veïns i veïnes, per a la seua seguretat i per a garantir la seua tranquil·litat”, ha expressat Juan Aguilar, tinent Alcalde.

Així mateix, Amadeu Llorens, l'Inspector, ha expressat el seu agraïment per la incorporació i en rebre als nous companys que s'incorporen a la plantilla que compta ja amb un total de 41 efectius.


Crónica CT * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon