Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona incorpora 4 nous Policies Locals

El tinent alcalde de la Pobla de Vallbona, Juan Aguilar, en nom de l'alcalde, ha donat la benvinguda i ha rebut als quatre nous efectius que s'incorporen a la Policia Local: David Jiménez García, Desiré Bernabeu Gay, Ilie Marcel Teodoru Teodoru i Enrique Martínez Torres.

L'acte, que s'ha celebrat a la Sala de Plens de l'Ajuntament, ha comptat amb la presència de Francisco Javier Nóvoa Martínez, Regidor de Recursos Humans, Activitats Econòmiques i Desenvolupament Local, l'Inspector Policia, Amadeu Lloréns; Maica Estellés, Tècnica de Secretaría i MªJesús Roch, Tènica de Recursos Humans. 

“Donar-vos la benvinguda a aquest ajuntament i al municipi que, segur, en poc temps coneixereu, igual que la bondat de la seua gent. Encara que és gran i molt disseminat, estem segurs que fareu una gran intervenció amb els nostres veïns i veïnes, per a la seua seguretat i per a garantir la seua tranquil·litat”, ha expressat Juan Aguilar, tinent Alcalde.

Així mateix, Amadeu Llorens, l'Inspector, ha expressat el seu agraïment per la incorporació i en rebre als nous companys que s'incorporen a la plantilla que compta ja amb un total de 41 efectius.


Crónica CT * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal