Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona convoca a la ciutadania per a decidir la solució a les periòdiques inundacions del carrer Colom

El procés de participació que es convoca tindrà el seu inici el pròxim 16 de setembre i per a participar es podrà optar per la presència física o també en línia.

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha convocat al veïnat per decidir el futur de l'avinguda de Colom. Es tracta d'un procés participatiu on tothom pot fer arribar la seua proposta al govern, amb l'objectiu de posar fi als problemes d'inundacions detectats i decidir com reurbanitzar i millorar el carrer i les dues places del voltant.

El procés consta de tres fases: a la primera es celebrará un taller informatiu a on s'informará a la ciutadania de com elaborar les seues propostes. En la segona fase s'obrirá un debat en les propostes rebudes i, en la tercera, es votarán presencialment i en línia a través de la web de l'ajuntament. 

Els problemes detectats en la zona són el punt de partida per a treballar juntament en un nou disseny de carrer que tinga en compte a més els usos i el benestar del veïnat.

El calendari de tallers del procés participatiu és el següent:

16 de setembre. Taller informatiu i d'elaboració de propostes. Centre Social. 19 h.

14 d'octubre. Debat de propostes. Centre Social. 19 h.

Del 17 al 21 d'octubre. Votació de propostes.

Presencialment en el Centre Social (dies 17, 19 i 21 d'octubre) i en línia en participacio.lapobladevallbona.es



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal