Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Ciutat de les Arts i les Ciències assenyala vuit 'Punts Selfie' amb espais per fotografiar

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha estrenat un recorregut pels millors punts per a fer fotografies i vídeos durant la visita al complex. Es tracta de huit 'Punts Selfie' que s'han indicat amb vinils en difererentes espais exteriors, com la terrassa del Umbracle, els extrems del passeig i els llacs entre el Museu de les Ciències i el Hemisfèric, i les lletres de València. A l'interior del Museu se senyalitzen les perspectives del Pèndol de Foucault i de l'escultura dedicada a l'ADN, al Carrer Major de la primera planta, on recau la façana de cristall; també al Carrer Menor, en les rèpliques de dos dinosaures, instal·lades en l'entrada de l'edifici. La iniciativa coincideix amb el Dia Mundial de la Fotografia, que se celebra aquest divendres 19 d'agost. 

Des que s'han instal·lat els nous 'Punts selfie' hui a primera hora la proposta està tenint un bon acolliment entre el públic visitant que s'acosta als espais assenyalats per a capturar la millor perspectiva. 

La Ciutat de les Arts i les Ciències és un dels espais més fotografiats de la ciutat de València, en el qual diàriament es realitzen centenars de captures i vídeos. Amb motiu del Dia Mundial de la Fotografia s'ha posat en marxa un concurs de fotos en el qual es pot participar fins al 29 d'agost i que anima al visitant a seguir les xarxes socials de la Ciutat de les Arts i les Ciències i compartir les seues millors fotos del complex amb l'etiqueta #VisitaCiutatArtsCiències. El premi són entrades dobles al Museu dels Ciències per als qui signen les deu millors instantànies.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon