Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La bàscula de Vilamarxant preparada per a la campanya de la taronja

Es tracta d'un treball d'adaptació i reglatge del funcionament de la bàscula, una cosa necessària tots els anys i que a més precisa d'un manteniment.

El treball d'adequació s'ha vingut produint any rere any i periòdicament. La bàscula és necessaria per a l'ús en les campanyes agrícoles de cada municipi. En el cas de Vilamarxant es posa en marxa per a la campanya de la taronja que començarà abans en un parell de mesos.

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria d'Agricultura, ha acabat hui els treballs de reparació i manteniment de la bàscula municipal per a la pròxima campanya de recollida de taronja.

L'àrea dirigida per Ciro Ferrer ha fet un esforç perquè este servei per als agricultors de la localitat del Camp de Túria puguen emprar-la amb normalitat.

De fet, a partir del 18 d'agost la bàscula municipal ja es podrà utilitzar amb normalitat


.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon