Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La bàscula de Vilamarxant preparada per a la campanya de la taronja

Es tracta d'un treball d'adaptació i reglatge del funcionament de la bàscula, una cosa necessària tots els anys i que a més precisa d'un manteniment.

El treball d'adequació s'ha vingut produint any rere any i periòdicament. La bàscula és necessaria per a l'ús en les campanyes agrícoles de cada municipi. En el cas de Vilamarxant es posa en marxa per a la campanya de la taronja que començarà abans en un parell de mesos.

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria d'Agricultura, ha acabat hui els treballs de reparació i manteniment de la bàscula municipal per a la pròxima campanya de recollida de taronja.

L'àrea dirigida per Ciro Ferrer ha fet un esforç perquè este servei per als agricultors de la localitat del Camp de Túria puguen emprar-la amb normalitat.

De fet, a partir del 18 d'agost la bàscula municipal ja es podrà utilitzar amb normalitat


.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :