Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Fin de les obres de la rotonda de l'Enchilagar del Rullo de Vilamarxant

       

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, continua treballant per la modernització del Polígon Industrial, en esta ocasió, amb la implantació d'una rotonda per a augmentar la seguretat viària.

Esta acció, subvencionada al 50% per l'IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial), pretén organitzar el trànsit i millorar la seguretat viària en tot el recinte del Polígon Industrial Enchilagar del Rullo.

En la recepció de la nova rotonda de la carretera CV-3770 han estat presents Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, Ignacio Docavo, arquitecte municipal, l'entitat directora de l'obra, Intercontrol Levante, i l'empresa constructora, Vicente Subiela SL.

Víctor Sanchis ha recalcat que gràcies a accions com estes “el Polígon Industrial de Vilamarxant aconseguirà la major eficiència i modernització per a ser més atractiu i atraure a més empreses a les seues instal·lacions”.



* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon