Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Es restitueix la circulació del Metro entre L’ Eliana i Llíria el 4 d'agost i s'inicien les obres de renovació de via entre Els Carolines-Fira i Font del Gerro

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) restablirà el proper 4 d'agost la circulació entre L'Eliana i Llíria de la Línia 2 de Metrovalència (Llíria-Torrent Avinguda) en finalitzar les obres de renovació de via que han obligat a tallar el trànsit ferroviari entre les dues estacions des del passat 25 de juliol.

Els treballs previstos a la Línia 2 (Llíria-Torrent Avinguda) conclouran el 21 d'agost, recuperant-se la normalitat a tot el traçat el dia 22

La resta d´actuacions en altres línies finalitzaran el 31 d´agost i permeten una millora en matèria de seguretat, comoditat i puntualitat

Des d'aquesta mateixa data, començaran els treballs al tram comprès entre les Carolines-Fira i Font del Gerro, també de la Línia 2 de Metrovalència, trajecte que serà servit per autobusos fins al 21 d'agost, quan està previst que finalitzin els mateixos i es pugui tornar a la circulació ferroviària habitual un dia més tard.

A Línia 1 (Castelló-Bétera) els treballs previstos afecten des del 25 de juliol al 31 d'agost al tram Alginet-Castelló i del 8 d'agost al 31 d'agost la connexió entre Empalme i Bétera.

A Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport) els talls del servei van començar el 25 de juliol i es prolongaran fins al 31 d'agost entre les estacions de Rafelbunyol i Alboraia Peris Aragó.

Des de FGV es demanen disculpes per les molèsties que puguin ocasionar aquestes obres i es recomana a les persones usuàries que s'informen del pas dels trens, de la ubicació de les parades dels autobusos i de les freqüències dels mateixos a la pàgina web www .metrovalencia.es i al telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a @metrovalencia ia facebook/metrovalencia.fgv o l'App oficial de Metrovalencia.

A cada estació de metro, FGV ha previst a disposició de les persones usuàries informadors per facilitar l'accés a les parades d'autobús i fer transbordament, atès que algunes d'aquestes parades, per impossibilitat física d'accés dels vehicles, no es troben a la pròpia estació del tren.

Actuacions previstes

Per executar aquestes actuacions la Generalitat ha pressupostat més de 32 milions dʻeuros, IVA inclòs, amb lʻobjectiu de renovar diferents trams dʻaquestes línies i aconseguir una millora substancial del servei ferroviari en matèria de seguretat, comoditat i puntualitat.

Amb aquesta intervenció, la primera fase de la qual es va realitzar l'abril d'aquest any, s'actua sobre aparells de via i passos a nivell, amb trànsit de vehicles, encara que també per a vianants i entre andanes.

Aquestes actuacions s'han previst amb la finalitat de fer front al deteriorament que pateixen aquests elements provocat pel pas del temps i les condicions climatològiques. Tant els aparells de via com els passos a nivell són els punts de la xarxa que més problemes generen al servei de manteniment, per la qual cosa requereixen ser reemplaçats a curt o mitjà termini.

treballs en la L2


* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon