Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Es restitueix la circulació del Metro entre L’ Eliana i Llíria el 4 d'agost i s'inicien les obres de renovació de via entre Els Carolines-Fira i Font del Gerro

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) restablirà el proper 4 d'agost la circulació entre L'Eliana i Llíria de la Línia 2 de Metrovalència (Llíria-Torrent Avinguda) en finalitzar les obres de renovació de via que han obligat a tallar el trànsit ferroviari entre les dues estacions des del passat 25 de juliol.

Els treballs previstos a la Línia 2 (Llíria-Torrent Avinguda) conclouran el 21 d'agost, recuperant-se la normalitat a tot el traçat el dia 22

La resta d´actuacions en altres línies finalitzaran el 31 d´agost i permeten una millora en matèria de seguretat, comoditat i puntualitat

Des d'aquesta mateixa data, començaran els treballs al tram comprès entre les Carolines-Fira i Font del Gerro, també de la Línia 2 de Metrovalència, trajecte que serà servit per autobusos fins al 21 d'agost, quan està previst que finalitzin els mateixos i es pugui tornar a la circulació ferroviària habitual un dia més tard.

A Línia 1 (Castelló-Bétera) els treballs previstos afecten des del 25 de juliol al 31 d'agost al tram Alginet-Castelló i del 8 d'agost al 31 d'agost la connexió entre Empalme i Bétera.

A Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport) els talls del servei van començar el 25 de juliol i es prolongaran fins al 31 d'agost entre les estacions de Rafelbunyol i Alboraia Peris Aragó.

Des de FGV es demanen disculpes per les molèsties que puguin ocasionar aquestes obres i es recomana a les persones usuàries que s'informen del pas dels trens, de la ubicació de les parades dels autobusos i de les freqüències dels mateixos a la pàgina web www .metrovalencia.es i al telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a @metrovalencia ia facebook/metrovalencia.fgv o l'App oficial de Metrovalencia.

A cada estació de metro, FGV ha previst a disposició de les persones usuàries informadors per facilitar l'accés a les parades d'autobús i fer transbordament, atès que algunes d'aquestes parades, per impossibilitat física d'accés dels vehicles, no es troben a la pròpia estació del tren.

Actuacions previstes

Per executar aquestes actuacions la Generalitat ha pressupostat més de 32 milions dʻeuros, IVA inclòs, amb lʻobjectiu de renovar diferents trams dʻaquestes línies i aconseguir una millora substancial del servei ferroviari en matèria de seguretat, comoditat i puntualitat.

Amb aquesta intervenció, la primera fase de la qual es va realitzar l'abril d'aquest any, s'actua sobre aparells de via i passos a nivell, amb trànsit de vehicles, encara que també per a vianants i entre andanes.

Aquestes actuacions s'han previst amb la finalitat de fer front al deteriorament que pateixen aquests elements provocat pel pas del temps i les condicions climatològiques. Tant els aparells de via com els passos a nivell són els punts de la xarxa que més problemes generen al servei de manteniment, per la qual cosa requereixen ser reemplaçats a curt o mitjà termini.

treballs en la L2


* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon