Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El ple Loriguilla aprova el desarrollo del sector I-11 del polígon industrial

L'Ajuntament de Loriguilla, en la seua sessió plenària extraordinària celebrada ahir, 9 d'agost, va aprovar per unanimitat la programació per gestió indirecta del desenvolupament del sector I-11 del sòl urbanitzable industrial de Loriguilla.

A més, en el mateix punt i ordre del dia es va assignar l'agent urbanitzador responsable de la gestió necessària per a l'execució d'aquesta actuació urbanitzadora, que serà la mercantil SEOM S.L.

Tot això passarà a exposar-se en els mitjans públics habituals per a la seua lectura i possibles al·legacions, i transcorregut el temps preceptiu marcat per Llei es publicarà definitiu en el DOGV.

Al ple van assistir de manera presencial molts dels veïns de Loriguilla interessats per la gestió dels sectors, comprovant in situ que, amb aquest pas previ, Loriguilla inicia definitivament el desenvolupament dels sectors I-11 i I-12 del seu polígon industrial.

El Ayuntamiento de Loriguilla, en su sesión plenaria extraordinaria celebrada ayer, 9 de agosto, aprobó por unanimidad la programación por gestión indirecta del desarrollo del sector I-11 del suelo urbanizable industrial de Loriguilla.

Además, en el mismo punto y orden del día se asignó el agente urbanizador responsable de la gestión necesaria para la ejecución de esta actuación urbanizadora, que será la mercantil SEOM S.L.

Todo ello pasará a exponerse en los medios públicos habituales para su lectura y posibles alegaciones, y transcurrido el tiempo preceptivo marcado por Ley se publicará definitivo en el DOGV.

Al pleno asistieron de forma presencial muchos de los vecinos de Loriguilla interesados por la gestión de los sectores, comprobando in situ que, con este paso previo, Loriguilla inicia definitivamente el desarrollo de los sectores I-11 e I-12 de su polígono industrial.



Crónica CT 
* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon