Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El passat 30 de juliol va tornar la 38ª edició de la Volta a Peu de l'Eliana



L'ajuntament de l'Eliana, junt al club d'Atletisme de l'Eliana va organitzar el passat 30 de juliol la 38 edició de la ja tradicional Volta a peu, un recorregut d'aproximadament 10 Quilòmetres per als amants del running que forma part del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València.

L'esdeveniment, el qual ha tancat els jocs esportius de la localitat, va tindre lloc, com cada any, l'últim dissabte de juliol al Poliesportiu municipal, des d'on van eixir al voltant de 800 corredors i corredores lluint les samarretes oficials realitzades 100% de material reciclat i amb patronatge tant femení com masculí. El primer a pujar al podi va ser Hassan Auchar amb una marca de temps de tot just 31 minuts. Per la seua part, Natalia Bermúdez va finalitzar la jornada com la guanyadora femenina completant els 10 quilòmetres en menys de 38 minuts.

Prop de 60 voluntaris es van assegurar que els i les participants estigueren el més còmodes possibles repartint botelles d'aigua i 600 quilos de meló d'Alger en arribar. Tot per a intentar mantindre'ls frescos davant els termòmetres, que registraven temperatures que marcaven els 30 graus.

I és que la Volta a peu ha tornat per a quedar-se, a més, amb objectius solidaris, ja que els diners recaptats, han sigut en benefici de la Junta Local Contra el Càncer de l'Eliana.

L'alcalde, Salva Torrent, ha valorat positivament la carrera, que ha posat fi als jocs esportius i ha mostrat la seua alegria en poder reprendre aquesta tradició després de dos anys de parada deguda a la pandèmia.

 

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon