Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El nivel de conocimiento de la Ciudad de las Artes y las Ciencias lega hasta el 91% en España durante 2022


La Ciutat de les Arts i les Ciències és un dels espais turístics més coneguts, segons un estudi de notorietat realitzat per l'empresa Investgroup en tota Espanya durant el mes de juliol. El grau de coneixement de la Ciutat de les Arts i les Ciències a escala nacional aconsegueix la xifra rècord del 91 per cent, la qual cosa suposa 26 punts més que en 2015.

En aquesta mateixa línia, un 65 per cent de les persones participants en l'enquesta afirmen que coneixen els diferents elements que componen la Ciutat de les Arts i les Ciències. Davant la pregunta detalladament de quins són els elements del complex dels quals té notícia, el primer esment és el Oceanogràfic, que obté un 46,2 per cent, seguit del Museu dels Ciències, i el Hemisfèric, en tercer lloc. En aquest 'rànquing' de popularitat destaca l'augment de més de deu punts que ha registrat el Museu dels Ciències com a primera opció, passant d'un 10 per cent en 2017 al 21,7 per cent en 2022.

El Oceanogràfic continua la tendència positiva i incrementa la seua notorietat aconseguint en 2022 un 78,9 per cent de notorietat, enfront del 72,2 per cent de 2021. Per trams d'edat, destaca que aquest major coneixement augmenta sobre la mitjana en els segments de públic jove (un 85 per cent amb edats compreses entre 18 a 34 anys). Per àmbit geogràfic, la notorietat del Oceanogràfic s'ha incrementat a Canàries, així com en comunitats autònomes del nord i del sud.

Respecte al Museu dels Ciències, el percentatge de notorietat passa d'un 50,3 per cent en 2021 a un 59 per cent en 2022 i és entre el públic major de 35 anys on obté més reconeixement. El Hemisfèric aconsegueix també augmentar el seu percentatges de notorietat i passar del 42,6 per cent de 2021 al 45,3 per cent en 2022.

Intenció de visita

L'estudi ofereix també dades en intenció de visita. Davant la pregunta de si és probable que visite la Ciutat de les Arts i les Ciències, un 59 per cent de les persones enquestades declara que "probablement sí" o "segur que sí que" visitarà el complex en un futur pròxim. Un 44,6 per cent de les persones enquestades afirma que ja ha visitat la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Destaca també la predisposició de visita entre el segment jove, de 18 a 25 anys, que augmenta fins a un 68 per cent, superant així la mitjana general. Per àmbits geogràfics, la major intenció de visita es produeix a Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Múrcia i Comunitat Valenciana.

En la Comunitat Valenciana, l'informe mostra un notable augment en la intenció de visita entre el públic enquestat de la província d'Alacant, que passa del 43,3 per cent en 2021 al 80 per cent en 2022, i en la de Castelló, del 63,3 per cent al 70 per cent enguany, el mateix percentatge que en la de València.

Les conclusions de l'estudi assenyalen a més que la denominació per la qual el públic coneix de manera majoritària al complex és 'La Ciutat de les Arts i les Ciències', utilitzada per un 73 per cent, enfront d'altres versions que registren uns percentatges en nivells més baixos


Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon