Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Museu de les Ciències i l'Hemisfèric renova la marca Q de Qualitat Turística

El Museu de les Ciències i l'Hemisfèric han obtingut per segon any consecutiu la marca Q de qualitat turística atorgada per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) després de superar amb èxit l'auditoria de seguiment realitzada al juliol, en plena temporada alta estival,  per una entitat homologada per l'ICTE, i que acredita el compliment de la Norma UNE 302002:2018 "Museus. Requisits per a la prestació del servei de visites".

 L'auditoria, que el Museu i l'Hemisfèric han superat amb una qualificació de 9'7, garanteix el màxim rigor en la gestió de la qualitat de les visites turístiques, cosa que inclou aspectes sobre accessibilitat, informació i comunicació, atenció al visitant, senyalètica  , reserva i venda d'entrades, instal·lacions, visita o fidelització del visitant, entre d'altres.  D´aquesta manera s´assegura al visitant la millor experiència turística possible.

 Aquesta norma va ser desenvolupada per l'Institut juntament amb l'Associació Espanyola de Normalització (UNE), amb la participació dels principals museus d'Espanya, entre ells la Ciutat de les Arts i les Ciències, per establir uns estàndards de qualitat entre els museus i els seus  visitants.

 L'obtenció d'aquest distintiu de qualitat turística a l'experiència del visitant és una de les iniciatives incloses al Pla Estratègic de la Ciutat de les Arts i les Ciències, i complementa així l'objectiu de divulgació científica i cultural del Museu de les Ciències i del  Hemisfèric, una de les principals línies del pla esmentat.

 La Ciutat de les Arts i les Ciències mostra, un cop més, el compromís amb l'excel·lència i la satisfacció de les persones que visiten les seves instal·lacions, així com el seu interès per continuar treballant en la millora contínua de la gestió i dels serveis que ofereix  .

 Des dels seus inicis, ha estat objectiu primordial en la seva estratègia i un dels valors que guien les actuacions i conductes de les persones que hi treballen, l'orientació dels seus serveis i productes a les necessitats i expectatives de les i els visitants, obtenint elevats  índexs de satisfacció, amb una puntuació d'un 4,1 sobre 5, fet que suposa que el 86% de les persones enquestades estan satisfetes amb l'atenció rebuda durant la visita i el 86% tornaria a visitar el complex.

 CACSA continuarà marcant-se reptes ambiciosos en aquest camí a l'excel·lència, millorant dia a dia la seva gestió, els pilars principals de la qual són la innovació i l'aprenentatge continu.  I en aquesta línia, ja ha començat a fer els primers passos en l'autoavaluació segons el Model EFQM d'Excel·lència, amb el suport de la Inspecció General de Serveis de la Generalitat Valenciana, mesurant en quin punt es trobava dins aquest camí cap a l'excel·lència  , identificant possibles àrees de millora i definint plans d'acció que cal implantar


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal