Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Govern manté el compromís amb l'SMI i espera que sindicats i CEOE arriben a un pacte salarial

(I-D) La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez; la ministra Portaveu, Isabel Rodríguez, i la ministra de Sanitat, Carolina Darias, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres d'aquest dimarts - A. O. (EP)


La ministra de Política Territorial i portaveu del Govern, Isabel Rodríguez, ha fet una crida a sindicats i empresaris perquè arriben a un acord de salaris en la negociació col·lectiva que permeta donar tranquil·litat als treballadors i ajudar a l'economia.
En la roda de premsa posterior al primer Consell de Ministres després de les vacances, Rodríguez ha recordat que es tracta d'una qüestió que concerneix exclusivament els agents socials, però ha reiterat el desig que siguen capaços d'aconseguir aquest pacte salarial.

Preguntada per l'evolució que hauria de seguir el salari mínim interprofessional (SMI), que UGT va demanar ahir elevar des de 1.000 a 1.100 euros mensuals, la ministra ha reafirmat el compromís del Govern de pujar aquesta renda mínima fins al 60% del salari mitjà a final de legislatura.

"En l'SMI hem fet un esforç sense precedents que està propiciant que les famílies espanyoles compten amb un millor poder adquisitiu", ha subratllat Rodríguez, que ha recordat que aquesta renda s'ha incrementat un 36% des de 2019.

Pel que fa a les pensions, la portaveu de l'Executiu ha tornat a garantir que el Govern complirà amb la llei vigent i les pujarà conforme a la inflació.


Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon