Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El foc de Begís evoluciona favorablement i ja no li queda flama en la major part del perímetre

L'incendi declarat dilluns passat a la vesprada en el terme municipal de Begís (Castelló) evoluciona favorablement i ja no li queda flama en la major part del perímetre, que supera els 135 quilòmetres i amb quasi 20.000 hectàrees afectades per les flames.

   Segons l'última informació facilitada a primera hora del matí pel 112 GVA, durant la nit s'ha estat treballant amb "atac directe" en el front de la zona d'Andilla, en barrancs de difícil accés, on si hi havia flama.

   Els tècnics de la companyia Iberdrola revisaran aquest dissabte al matí que no hi ha risc per trencaments en les línies elèctriques afectades.

   Durant la nit han treballat sobre el terreny nou unitats de Bombers Forestals de la Generalitat, nou autobombes, una brigada de voluntariat de les Fonts d'Aiòder, huit dotacions del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, una unitat BRIF del Ministero de Transició Ecològica i 146 efectius de la Unitat Militar d'Emergències.

   A partir de l'alba s'incorporen 12 mitjans aeris de la Generalitat, 19 del MITECO, dos de Castella-la Manxa, tres de la Generalitat de Catalunya i altres tres el Govern d'Aragó.

   A última hora del divendres no es contemplava que els veïns desallotjats de la zona pogueren tornar a les seues cases encara que a primera hora d'aquest dissabte es tornarà a avaluar la situació per a prendre decisions sobre aquest tema

   

   .


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon