Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Cultura destina 5,7 milions d’euros en ajudes a les arts escèniques valencianes

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per mitjà de l'Institut Valencià de Cultura, ha publicat en el 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana' tres de les quatre convocatòries previstes d'ajudes a les arts escèniques valencianes, que sumen un total de 5,75 milions d'euros d'inversió en el sector de les arts escèniques valencianes, 750.000 euros més que l'any 2021. 

En aquesta ocasió, s'han aprovat la concessió d'ajudes de caràcter biennal a companyies professionals de teatre, dansa i circ per als exercicis 2022 i 2023; la concessió de subvencions públiques de caràcter biennal a sales d'exhibició i teatres amb programació estable de teatre, dansa i circ per als exercicis 2022 i 2023, i la concessió d'ajudes anuals a la producció professional d'un muntatge escènic, a la producció emergent d'un muntatge escènic, a gires d'espectacles, a assistència a fires i esdeveniments orientats al mercat, i a la realització de festivals i mostres per a l'exercici 2022.

Com a novetat, és la primera vegada que es convoquen ajudes biennals, tant per a teatres o sales d'exhibició com per a companyies estables de teatre, de dansa i de circ.

El termini de presentació és de 20 dies hàbils a partir del 4 d'agost. Totes les sol·licituds s'han de presentar per via telemàtica per mitjà del registre electrònic accessible des de la pàgina web IVC .

Pròximament, es convocarà la convocatòria anual d'ajudes a residències d'escriptura escènica, formació, investigació i edició.
 

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon