Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Col·legis d'Infermeria demanen protegir-se de la verola del mico per evitar una alta transmissió com la Covid

El Consell d'Infermeria de la Comunitat Valenciana (CECOVA), que aglutina els tres col·legis provincials, se suma a la petició supranacional del Consell Internacional d'Infermeres (CIE) de protegir les infermeres i altres treballadors sanitaris que tenen cura de pacients infectats amb el virus de la verola del mico.

"No volem que tornen a produir-se els alts índexs de transmissió que es van patir entre els professionals durant l'inici de la pandèmia de COVID-19", subratlla el president del CECOVA, Juan José Tirado, i recorda que les infermeres segueixen "a primera línia responent a aquesta darrera emergència de salut pública".

A parer seu, les dues morts a Espanya per verola del mico --la primera registrada a la Comunitat Valenciana-- han tornat a posar en dubte la protecció de les professionals d'Infermeria davant d'aquest tipus de malalties contagioses.

És per això que defensa que les infermeres i altres treballadors sanitaris necessiten accedir a equips de protecció individual (EPI) i materials per protegir-se davant de l'exposició i limitar la propagació del virus. També creu que han de disposar d'informació actualitzada sobre les modalitats de transmissió, prevenció, diagnòstic, tractament, procediments de control d'infeccions, assessorament i cura, mitjançant formació.

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon