Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Col·legis d'Infermeria demanen protegir-se de la verola del mico per evitar una alta transmissió com la Covid

El Consell d'Infermeria de la Comunitat Valenciana (CECOVA), que aglutina els tres col·legis provincials, se suma a la petició supranacional del Consell Internacional d'Infermeres (CIE) de protegir les infermeres i altres treballadors sanitaris que tenen cura de pacients infectats amb el virus de la verola del mico.

"No volem que tornen a produir-se els alts índexs de transmissió que es van patir entre els professionals durant l'inici de la pandèmia de COVID-19", subratlla el president del CECOVA, Juan José Tirado, i recorda que les infermeres segueixen "a primera línia responent a aquesta darrera emergència de salut pública".

A parer seu, les dues morts a Espanya per verola del mico --la primera registrada a la Comunitat Valenciana-- han tornat a posar en dubte la protecció de les professionals d'Infermeria davant d'aquest tipus de malalties contagioses.

És per això que defensa que les infermeres i altres treballadors sanitaris necessiten accedir a equips de protecció individual (EPI) i materials per protegir-se davant de l'exposició i limitar la propagació del virus. També creu que han de disposar d'informació actualitzada sobre les modalitats de transmissió, prevenció, diagnòstic, tractament, procediments de control d'infeccions, assessorament i cura, mitjançant formació.

* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon