Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil contractarà personal tècnic per captar i gestionar Fons Europeus

    


  La contractació es realitzarà a través d'un programa posat en marxa per LABORA i té com a objectiu facilitar l'accés a les ajudes que ha posat en marxa la Unió Europea per a tractar de pal·liar els efectes de la pandèmia i avançar en la transformació digital i verda.

"L'Ajuntament de Benaguasil segueix amb la seua aposta decidida per a la captació de fons europeus que puguen serimplantandos en la localitat", segons manifesta

Per això, des del Govern Municipal s'ha sol·licitat la inclusió de l'Ajuntament de Benaguasil en el Programa de contractació de personal tècnic per a la captació i gestió de fons europeus en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència.

Per a optar a la plaça oferida per l'Ajuntament de Benaguasil, les persones interessades han d'estar inscrites com a demandant d'ocupació en LABORA, estar en possessió de titulació universitària i acreditar un nivell B1 d'anglés o francés.

Per al regidor  Stephane Soriano regidor amb les competencies delegades, “a Benaguasil optem per aconseguir totes les oportunitats d'inversió possibles i per això participem en projectes que a més de donar a conéixer les institucions europees, ajuden a continuar transformant la nostra localitat. Un clar exemple d'això és per exemple són els projectes de participació juvenil que hem dut a terme o el projecte You&EU que ens permetrà crear una iniciativa sostenible i duradora en un enclavament verd del nostre municipi”.

Cal recordar que Benaguasil participa actualment en diversos altres projectes de la Unió Europa comoBridge 2030, rEU-Discovery, You&EU, SETOFF, Smart and Digital Agriculture, i també en programes d'informació i formació en matèria de projectes europeus coordinats per l'empresa especialista Finnova.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal