Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Aquest estiu la Ciutat de les Arts i les Ciències porta més de 10.000 visites escolars

Han sigut més de 10.000 al juliol s'han rebut de campaments escolars o de viatges d'estudiants. La Ciutat de les Arts i les Ciències ha rebut des de juliol més de 10.000 visites escolars, una tendència que es manté en les reserves previstes fins a setembre. Aquest públic opta a visites completes al recinte que inclouen el Museu dels Ciències, el Hemisfèric i el Oceanografic, tant en entrades combinades com en úniques.

A més de la gran afluència de visites familiars i turístiques habitual de la temporada alta, la Ciutat de les Arts i les Ciències continua rebent escolars, durant els mesos fora del curs oficial, procedents d'escoles i campaments d'estiu, acadèmies d'idiomes amb grups d'estudiants estrangers, col·legis i instituts estrangers, associacions esportives amb xiquets, xiquetes i adolescents en edat escolar, entre altres.

De juliol a setembre, s'han formalitzat 237 reserves de grups escolars, a través de 130 entitats dedicades al públic infantil i juvenil, que han inclòs la visita a la Ciutat de les Arts i les Ciències entre les seues activitats principals.

 Crónica CT * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :