Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Aquest estiu la Ciutat de les Arts i les Ciències porta més de 10.000 visites escolars

Han sigut més de 10.000 al juliol s'han rebut de campaments escolars o de viatges d'estudiants. La Ciutat de les Arts i les Ciències ha rebut des de juliol més de 10.000 visites escolars, una tendència que es manté en les reserves previstes fins a setembre. Aquest públic opta a visites completes al recinte que inclouen el Museu dels Ciències, el Hemisfèric i el Oceanografic, tant en entrades combinades com en úniques.

A més de la gran afluència de visites familiars i turístiques habitual de la temporada alta, la Ciutat de les Arts i les Ciències continua rebent escolars, durant els mesos fora del curs oficial, procedents d'escoles i campaments d'estiu, acadèmies d'idiomes amb grups d'estudiants estrangers, col·legis i instituts estrangers, associacions esportives amb xiquets, xiquetes i adolescents en edat escolar, entre altres.

De juliol a setembre, s'han formalitzat 237 reserves de grups escolars, a través de 130 entitats dedicades al públic infantil i juvenil, que han inclòs la visita a la Ciutat de les Arts i les Ciències entre les seues activitats principals.

 



Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon