Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Apple adverteix d'errors de seguretat greus que afecten iPhones, iPads i Mac

Apple ha emés dos comunicats anunciant que ha detectat una sèrie de vulnerabilitats presents en iOS, iPadOS i macOS que afecten la majoria de iPhones, iPads i Macs en circulació. Aquestes fallades de seguretat trauen profit de bugs presents en el kernel dels seus sistemes operatius i en el motor de renderitzat WebKit que utilitza el navegador Safari.

Les vulnerabilitats han sigut descobertes per un expert en seguretat extern a Apple i podrien permetre a un atacant escalar privilegis i executar codi de manera arbitrària. La companyia californiana reconeix en tots dos comunicats que és possible que determinades persones hagen tret profit d'aquests problemes en dispositius vulnerables.

Després de donar a conéixer aquestes males notícies, Apple ha publicat immediatament actualitzacions de seguretat per als seus sistemes operatius que solucionen aquestes vulnerabilitats. Concretament, es tracta de iOS 15.6.1, iPadOS 15.6.1 i macOS Monterey 12.5.1. No cal dir que és altament recomanable instal·lar-les al més prompte possible.

Per a fer-ho en iPhones i iPads, cal anar a Configuració, després a General i seleccionar Actualització de Programari. En els ordinadors Mac, s'ha de fer clic en el menú amb el logo d'Apple que es troba en la part superior-esquerra de la pantalla, a continuació anar a Preferències de Sistema i finalment a Actualització de Programari

.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon