Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ximo Puig: 'L'únic que fa olor de corrupció a casa nostra és el PP'


El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha posat en valor que a la Comunitat Valenciana hi ha una mirada "totalment diferent" a la que va suposar la gestió del PP, que va deixar "una ruptura social i una falta de reputació total que va afectar directament el nostre desenvolupament econòmic” i ha defensat que el Consell que encapçala, “a més de reactivar la gestió”, ha “aixecat aquesta gran hipoteca reputacional que els governs del PP van deixar”.

"L'únic que fa olor de corrupció a casa nostra és el Partit Popular", ha expressat Puig aquest dissabte a l'acte de celebració del centenari de l'Agrupació Local Socialista de Quart de Poblet, en què ha participat amb l'alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, el secretari general de l'agrupació, Adolfo Gadea, i el secretari general del PSPV-PSOE a l'Horta Nord, Vicent Zaragozà.

El també secretari general del PSPV-PSOE ha destacat que el projecte socialista valencià està “més en marxa que mai i avança cada dia per millorar la vida dels valencians i valencianes amb més ocupació i millors serveis públics”.

"Aquest és un projecte en marxa i en contacte amb la societat valenciana, com s'ha demostrat durant la campanya de 'L'Oportunitat Està Aquí' que culminarà demà amb el Dia de la Rosa.

En aquesta línia, ha assegurat que ara la Comunitat Valenciana "és una terra d'oportunitats, ocupació i projectes de vida tal com demostren notícies tan rellevants com l'arribada de Volkswagen o la instal·lació de Ford a Sagunt".

Alhora, ha remarcat que, "a més de reactivar la gestió, hem aixecat aquesta gran hipoteca reputacional que els governs del PP ens van deixar". "L'únic que fa olor de corrupció a casa nostra és el Partit Popular", ha considerat.

D'altra banda, Ximo Puig ha reivindicat que, tot i estar vivint un moment de "extraordinària complexitat", el PSPV "ha demostrat que una altra resposta a la crisi és possible". "No hi ha comparació possible entre la resposta que va donar la dreta a l'última crisi i la que s'ha donat ara, amb què s'han posat tots els recursos disponibles de l'Estat de Benestar al servei de la ciutadania perquè ningú no es quedi enrere" , ha afegit.

CENTENARI AGRUPACIÓ LOCAL DE QUART DE POBLET

Paral·lelament, el cap del Consell ha destacat durant la seva intervenció a l'acte organitzat amb motiu del centenari de l'Agrupació Local Socialista de Quart de Poblet l'“enorme treball” realitzat pels seus companys en tots aquests anys.

"Quart s'ha modernitzat durant els governs socialistes, a qui mai no ens han regalat res", ha destacat, alhora que ha subratllat que aquest municipi "té molt passat, però el més important és que té encara més futur per endavant".

* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon