Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant ja ha conectat amb les dades d'altra estació meteorològica instal·lada en el Mas de Teulada

     


Esta és la tercera estació meteorològica activa en el terme municipal de Vilamarxant i permetrà fer un seguiment en temps real de les condicions meteorològiques d'esta zona de la localitat.

Així mateix, la incorporació de l'estació del Mas de Teulada ajudarà a millorar els informes per a la reclamació dels danys per episodis especials meteorològics que exigeixen les companyies asseguradores.

Finalment, la nova estació meteorològica incorpora un sensor de radiació solar, que proporcionarà les dades per a realitzar el càlcul del valor d'evatranspiració, molt útil per al sector agrícola ja que permetrà millorar les estimacions d'aigua necessària per al reg dels camps.

D'esta manera, l'àrea d'Agricultura, dirigida per Ciro Ferrer, tindrà una nova eina fonamental per a gestionar de millor forma els recursos hídrics del municipi.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha explicat que actualment "el nostre poble és un dels que major cobertura d'estacions meteorològiques té en la Comunitat Valenciana gràcies a la nostra aposta per la modernització dels nostres serveis". No en va, el municipi del Camp de Túria és soci de l'Associació Valenciana de Meteorologia (AVAMET).

Les persones que desitgen estar al corrent de tota la informació meteorològica de Vilamarxant pot seguir els perfils socials municipals en Instagram @vilamarxantmeteo o en Facebook https://www.facebook.com/vilamarxantmeteo/.


* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon