Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

UnidesPodem-EU remarca que no es pot desvincular la reforma fiscal de la del model de finançament   Unides Podem-EU ha defès que el Debat de l'Estat de la Nació "no pot obviar el clam que suposa la reforma del sistema de finançament autonòmic que, sent una reivindicació històrica de la Comunitat Valenciana, és compartida a més per altres territoris de l'Estat" i han reclamat una reforma fiscal que faça possible aquest canvi de model. "No es poden desvincular les dos reformes", han agregat.

   Així ho han indicat des de la formació, al mateix temps que han valorat les mesures anunciades, però han demanat "avançar en canvis integrals com la reforma del sistema de finançament". Per a Unides Podem, aquesta reforma permetrà que "siga més coherent amb la realitat territorial de cada comunitat autònoma i acabar d'una vegada per sempre amb l'infrafinançament que pateix la Comunitat".

   Així mateix, han insistit a "treballar per a traure avant una reforma fiscal ambiciosa i progressiva que disminuïsca el pes de la recaptació sobre les famílies i les xicotetes empreses i demane a les grans empreses i patrimonis que paguen el que els correspon".

   "Les dos reformes han d'anar de la mà perquè de res ens serveix que el repartiment de recursos siga plenament just si la vidriola de la qual es trauen està buida o són insuficients, perquè en aquest context inflacionista que ens endinsem, són necessàries reformes profundes que ens permeten mitigar l'encariment de la vida i ampliar els servicis públics essencials que atenen al conjunt de la ciutadania", ha agregat.

   En aquest sentit, Unides Podem ha presentat una resolució que reclama una reforma fiscal progressiva per a baixar els impostos als quals menys tenen i augmentar-los a les grans fortunes i a les grans corporacions en la qual s'inclou, a més, accelerar la reforma del Sistema de Finançament Autonòmic i Local.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon