Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un nou panell de senyalització al costat de l'alberg de la Bassa Barreta de Les Rodanes

Gràcies a este nou panell, els visitants a la zona natural podran conéixer tota la informació general de Les Rodanes, així com la fauna i flora que cohabiten en l'espai natural.

Així mateix, les persones que transiten per la zona tindran a la seua disposició un mapa amb els llocs més importants del Parc Natural de Les Rodanes i la ubicació de les instal·lacions educacionals de la zona.

Xavier Jorge, alcalde i responsable de l'àrea de Turisme, ha explicat que estos panells són "de gran importància per als visitants, ja que són fonamentals per a oferir informació d'una zona única".

"Els nostres veïns i visitants disfruten cada dia del Parc Natural de Les Rodanes, un espai únic i que centenars de persones venen a conéixer-lo. Donar-los la informació necessària perquè coneguen la zona, la seua flora i la seua fauna ha de ser el nostre objectiu, ja no sols amb panells sinó també amb activitats i promoció", ha acabat el primer edil.



* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon