Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'Un llac de concerts' celebra tres noves actuacions aquesta setmana als exteriors del Museu de les Ciències

Estudiants i docents de Berklee València actuaran els dies 27, 28 i 29 de juliol a partir de les 19.30 hores 
Els exteriors del Museu de les Ciències s'ompliran de música en directe aquesta setmana gràcies a tres nous concerts del cicle 'Un llac de concerts', una activitat que és de lliure accés.

Docents i estudiants de Berklee actuaran les tardes de dimecres, 27 a divendres, 29 de juliol a partir de les 19.30 hores, a l'escenari ubicat a l'aire lliure al passeig nord del Museu de les Ciències. El repertori reflectirà el talent i la gran diversitat cultural de l'escola, que en aquesta edició del programa d'estiu acull joves de 32 països. 

El cicle musical 'Un llac de concerts' abasta una gran varietat de gèneres i estils per a tots els gustos i públics, com Jazz, Funk, Post-punk o música llatina i està organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee València . Els propers concerts ja estan previstos al mes de setembre, en concret, els divendres 2, 23 i 30 de setembre.   

* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon