Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un ampli dispositiu terrestre i aeri continua treballant en l'incendi forestal de Calles   Diferents mitjans aeris i terrestres continuen treballant aquest dimarts en l'incendi forestal declarat ahir a la localitat valenciana de Calles, segons ha informat el '112 Comunitat Valenciana'.

   Aquest matí romanien en la zona 12 mitjans aeris: sis mitjans de la Generalitat --un en tasques de coordinació, dos amb una unitat helitransportada de Bombers Forestals--; quatre del Govern i dos helicòpters d'UME.

   Quant a mitjans terrestres, treballen en l'extinció del foc cinc unitats de Bombers Forestals de la Generalitat; cinc autobombes; cinc dotacions, 12 brigades forestals i tres coordinadors de Bombers de València; 197 persones; 17 vehicles i dos drons de la UME, a més de quatre agents mediambientals de la Generalitat.

   L'incendi es va declarar aquest dilluns a Calles i va afectar, a més, a una planta de compostatge.

   L'evolució de l'incendi, declarat poc abans de les 16.30 hores en els voltants del camí de Saletas, va obligar el Lloc de Comandament Avançat (PMA) --establit en el parc de bombers voluntaris de Xelva-- a ordenar l'evacuació de la pedania d'Alcotas i a activar la situació 2, i índex de gravetat potencial 2, del Pla Especial enfront d'Incendis Forestals (PEIF).

   El nivell 2 d'alerta del PEIF s'estableix quan una situació d'emergència provocada per un o diversos incendis forestals poden afectar greument a la població i els béns de naturalesa no forestal, la qual cosa exigeix l'adopció immediata de mesures de protecció i socors, així com la necessitat que s'incorporen mig extraordinaris. A més, pot comportar situacions que deriven cap a l'interés nacional.


* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon