Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un ampli dispositiu terrestre i aeri continua treballant en l'incendi forestal de Calles



   Diferents mitjans aeris i terrestres continuen treballant aquest dimarts en l'incendi forestal declarat ahir a la localitat valenciana de Calles, segons ha informat el '112 Comunitat Valenciana'.

   Aquest matí romanien en la zona 12 mitjans aeris: sis mitjans de la Generalitat --un en tasques de coordinació, dos amb una unitat helitransportada de Bombers Forestals--; quatre del Govern i dos helicòpters d'UME.

   Quant a mitjans terrestres, treballen en l'extinció del foc cinc unitats de Bombers Forestals de la Generalitat; cinc autobombes; cinc dotacions, 12 brigades forestals i tres coordinadors de Bombers de València; 197 persones; 17 vehicles i dos drons de la UME, a més de quatre agents mediambientals de la Generalitat.

   L'incendi es va declarar aquest dilluns a Calles i va afectar, a més, a una planta de compostatge.

   L'evolució de l'incendi, declarat poc abans de les 16.30 hores en els voltants del camí de Saletas, va obligar el Lloc de Comandament Avançat (PMA) --establit en el parc de bombers voluntaris de Xelva-- a ordenar l'evacuació de la pedania d'Alcotas i a activar la situació 2, i índex de gravetat potencial 2, del Pla Especial enfront d'Incendis Forestals (PEIF).

   El nivell 2 d'alerta del PEIF s'estableix quan una situació d'emergència provocada per un o diversos incendis forestals poden afectar greument a la població i els béns de naturalesa no forestal, la qual cosa exigeix l'adopció immediata de mesures de protecció i socors, així com la necessitat que s'incorporen mig extraordinaris. A més, pot comportar situacions que deriven cap a l'interés nacional.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal