Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Torna a Llíria la Fira 'A mos redó'


La Fira "A mos redó" de Llíria torna després de dos anys de parèntesis per la pandèmia. L'esdeveniment obrirà les seues portes este dijous 7 de juliol i es podrà visitar fins al dia 10, totes les jornades a partir de les 19.00 hores. El diumenge també estarà obert de 10.00 a 13.30 hores. 

La plaça Major acollirà el recinte firal que oferirà una mostra de la millor de la millor gastronomia local en els 18 expositors presents en esta edició que organitza la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de la localitat amb la col•laboració de la Federació del Comerç de Llíria. 

L'edil de Foment Econòmic, Paco Gorrea, ha afirmat que la fira "tornarà a comptar amb una variada proposta gastronòmica amb la qual pretenem donar visibilitat al producte local i promocionar l'oferta d'establiments de la nostra localitat".

"Serà, sens dubte, una edició molt especial perquè tenim moltes ganes de retrobar-nos en este esdeveniment tan arrelat en la nostra vida social i d'oci, i esperem també la visita de moltes persones que vulguen descobrir i assaborir uns productes gastronòmics caracteritzats per la tradició i la qualitat", ha afegit. 

A més, "A mos redó" estarà amenitzat amb una programació d'activitats musicals i d'animació infantil. La Banda Juvenil Unió Musical de Llíria inaugurarà la fira, i al llarg de les diferents jornades es podrà disfrutar d'actuacions de diferents estils amb la participació dels grups i artistes Molasses, PerkuLlíria, València Jazz Duo, Free Music Project i Virginia Guantanamera.
 


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon