Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve vol mostrar les millores dels seus parcs i ho fa amb la campanya 'Coneix els teus parcs'

#sanantoniodebenageber  #santantonidebenaixeve

Com que vol que siga visible que s'ha dut a terme una remodelació de tots els parcs municipals, per tant, l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, a través de l'àrea de Serveis Municipals, ha dut a terme una remodelació de tots els parcs públics a fi d'actualitzar les seues instal·lacions i millorar el seu atractiu.

Alguns dels parcs compten amb instal·lacions accessibles per a persones de mobilitat reduïda, la qual cosa suposa una millora en atenció a la diversitat i inclusió.

Per tot això, el consistori llança una campanya informativa anomenada "Coneix els teus parcs", a través de la qual donarà a conéixer, amb un vídeo i tríptics, la xarxa de parcs municipals i les seues instal·lacions. L'objectiu n'és fomentar l'ús i gaudiment d'aquests espais públics per part de tota la població, perquè puguen jugar, socialitzar, practicar esport o gaudir d'activitats d'oci saludable.

Així mateix, a través de la campanya es pretén fomentar el bon ús i el respecte per les instal·lacions, perquè són per a tots i entre tots hem de procurar mantenir-les en bon estat.

La campanya continuarà també amb l'inici del curs escolar, moment en què es repartiran tríptics a tots els estudiants d'educació primària i secundària de Sant Antoni de Benaixeve.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon