Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve organitza una barbacoa argentina per a les persones majors

Segons informa l'Ajuntament de Sant Antoni de Beinaixeve i en el marc de les Festes del municipi, es reatlizarà 'una curiosa ' Barbacoa argentina', per a persones majors de 65 anys,  i jubilades majors de 60 anys. El cost serà de 2 euros per persona.
  • S'emmarca en les Festes Patronals de 2022

El pròxim 12 d'agost tindrà lloc als voltants de la Plaça de l'Ajuntament una barbacoa argentina dirigida a les persones majors de Sant Antoni de Benaixeve; un acte emmarcat en les Festes Patronals 2022 i que compta amb la col·laboració de l'Associació de majors UDP "Los Azahares".

Podran inscriure's persones d'a partir de 65 anys, pensionistes o jubilades majors de 60. El preu del sopar és de 2 euros i per a assistir-hi cal estar empadronat o tindre alguna propietat al municipi.

Per a inscriure's hauran d'aportar la següent documentació:

  • DNI
  • Rebut d'IBI o escriptura (en cas de no estar empadronat)
  • Document acreditatiu de ser jubilat o pensionista (en cas de majors de 60 anys)

La inscripció podrà realitzar-se presencialment del 26 de juliol al 4 d'agost, de 17.30h a 19.30h

  • Els dimarts i dijous en l'Associació de Majors (C.C. Colinas)
  • Els dimecres en el Local del Major de la Plaça de Diputació (al costat de Correus)

 * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon