Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve ha celebrat l'II Fòrum JoveSab

 



Segons expliquen en el municipi, 'En aquesta ocasió el Fòrum es va centrar en propostes sobre oci en el municipi'

Dimarts passat 5 d juliol, va tindre lloc l'II Fòrum JoveSab de Sant Antoni de Benaixeve, una trobada entre adolescents, joves i membres de l'equip de govern organitzat per Sabjove per a dialogar i abordar els temes que els preocupen.

El primer Fòrum es va celebrar el passat mes d'abril

Aquest és el segon Fòrum celebrat en 2022 i en aquesta ocasió va girar entorn de l'oci per a la joventut. L'activitat va estar coordinada pel tècnic de Joventut, Tano Sánchez i va comptar amb la presència de la regidor d'Infància, Adolescència i Joventut, Mª Elisa Plano i l'alcalde de la localitat, Enrique Santafosta.

El Fòrum va estar emmarcat en una jornada que va començar amb una activitat de Caiac i senderisme pel riu Túria i que després va incloure menjar a la Casa de la Joventut per a tots els participants.

Aquesta edició ha comptat amb una àmplia participació de joves d'entre 12 i 18 anys, que van plantejar múltiples propostes. Entre elles destaquen esdeveniments musicals, ball i espais de distensió on poder relacionar-se amb gent de la seua mateixa edat, així com més espais per a desenvolupar activitats esportives.

Els i les participants també van aprofitar l'ocasió per a traslladar a l'equip de govern les seues preguntes i tot allò que volen que millore en el municipi. Tant l'alcalde com la regidor van escoltar les propostes plantejades, van resoldre dubtes i van explicar totes aquelles polítiques que s'estan duent a terme en relació als temes plantejats.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon