Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni contractarà 4 persones desocupades amb fons dels programes EXPLUS i EMPUJU

        


L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve s'adscriu als programes d'ocupació de GVA Labora per a contractar a 4 persones desocupades del nostre municipi: EXPLUS i EMPUJU.

La contractació d'aquestes persones serà per 12 mesos a jornada completa i els requisits són:

EXPLUS 2022

  • 2 Peons de Serveis múltiples
  • Tindre almenys 30 anys
  • Estar inscrit/a en LABORA com a demandant d'ocupació

EMPUJU 2022

  • 1 Tècnic/a d'Animació Sociocultural (TASOC)
  • 1 Tècnic/a superior d'Administració i Finances
  • Menor de 30 anys
  • Estar inscrit/a en LABORA com a demandant d'ocupació
  • Estar inscrit/a en el Sistema de Garantia Juvenil

Per a formar part de qualsevol dels dos programes has d'acudir a la teua oficina Labora per a comprovar que estàs inscrit/a o actualitzar les teues dades. La selecció de personal es fa des de Labora.

Pots cridar a l'ajuntament davant qualsevol dubte.

Quedaran excloses les persones que hagen sigut contractades amb anterioritat a l'emparament de programes d'ocupació pública per a la millora de l'ocupabilitat, finançats des de 2014 amb fons provinents de la Unió Europea (Programes EMPUJU i EMCUJU precedents i ECOVID 2020 i 2021).

Aquests programes d'ocupació formen part d'un projecte cofinançat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020 i per l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve.

L'import de la subvenció concedida a l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve pel projecte EXPLUS ascendeix a 40.681,04 euros; en el cas de EMPUJU, la subvenció ascendeix a 32.138,61 euros. 


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon