Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni contractarà 4 persones desocupades amb fons dels programes EXPLUS i EMPUJU

        


L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve s'adscriu als programes d'ocupació de GVA Labora per a contractar a 4 persones desocupades del nostre municipi: EXPLUS i EMPUJU.

La contractació d'aquestes persones serà per 12 mesos a jornada completa i els requisits són:

EXPLUS 2022

  • 2 Peons de Serveis múltiples
  • Tindre almenys 30 anys
  • Estar inscrit/a en LABORA com a demandant d'ocupació

EMPUJU 2022

  • 1 Tècnic/a d'Animació Sociocultural (TASOC)
  • 1 Tècnic/a superior d'Administració i Finances
  • Menor de 30 anys
  • Estar inscrit/a en LABORA com a demandant d'ocupació
  • Estar inscrit/a en el Sistema de Garantia Juvenil

Per a formar part de qualsevol dels dos programes has d'acudir a la teua oficina Labora per a comprovar que estàs inscrit/a o actualitzar les teues dades. La selecció de personal es fa des de Labora.

Pots cridar a l'ajuntament davant qualsevol dubte.

Quedaran excloses les persones que hagen sigut contractades amb anterioritat a l'emparament de programes d'ocupació pública per a la millora de l'ocupabilitat, finançats des de 2014 amb fons provinents de la Unió Europea (Programes EMPUJU i EMCUJU precedents i ECOVID 2020 i 2021).

Aquests programes d'ocupació formen part d'un projecte cofinançat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020 i per l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve.

L'import de la subvenció concedida a l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve pel projecte EXPLUS ascendeix a 40.681,04 euros; en el cas de EMPUJU, la subvenció ascendeix a 32.138,61 euros. 


* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon