Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Puig diu que el pla de finançament de les universitats públiques garantirà la seua viabilitat i capacitat de creixement


   

   El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assenyalat en relació amb el finançament de les universitats públiques valencianes que la ponència tècnica està acabant els treballs. Ha recordat que es farà un plantejament respecte de l'horitzó del pla de finançament, que, "per descomptat, garantirà la viabilitat, l'eficiència i la capacitat de creixement de les universitats públiques valencianes, que són factor de creixement fonamental per a la societat valenciana".

   Puig s'ha manifestat així davant els mitjans en la Universitat Jaume I de Castelló, on ha assistit a l'acte de finalització de les obres de la Facultat de Ciències de la Salut.

   Segons ha dit el cap del Consell, anualment s'inverteixen al voltant de 1.000 milions d'euros, "que és important", encara que -ha dit- "ha d'anar creixent perquè créixer en universitat, en investigació i innovació és el que garanteix el futur". "Els països més avançats del món són els que més inverteixen en educació".


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon