Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Prohibeixen accedir a la zona del riu del Parc Natural del Túria amb vehicles de motor per risc d'incendis

  L'Ajuntament de Vilamarxant i el Parc Natural del Túria, dependent de la Conselleria de Medi Ambient, han decidit tancar l'accés a la zona del riu amb vehicle de motor pel risc elevat d'incendi per la gran afluència de persones a les darreres jornades.

El "diàleg continu entre les dues entitats ha propiciat que es prengui aquesta decisió per garantir la seguretat de la ciutadania i intentar evitar incidències a la zona que serien fatals tant per al municipi com per al Parc Natural del Túria", explica l'Ajuntament a un comunicat.

Des del consistori assenyala que, amb l'arribada dels mesos estivals, l'afluència de persones a la zona del riu Túria ha experimentat un creixement exponencial, fet que ha portat a prendre mesures amb el principal objectiu de salvaguardar aquesta zona d'interès mediambiental elevat.

El regidor de Medi Ambient i Seguretat Ciutadana, Ciro Ferrer, ha justificat la decisió

. "Hem de primar la seguretat de tots i els últims dies hem detectat un increment de persones que acudeixen a la zona amb vehicles de motor, cosa que fa que el risc d'incendi augmenti", argumenta.

"Des de l´Ajuntament hem habilitat una zona d´aparcament davant de l´esplanada de l´institut perquè la ciutadania que ho desitgi pugui estacionar els seus vehicles per accedir a la zona del riu a peu", ha continuat el regidor.

Finalment,el consistori informa que els agricultors sí que podran continuar accedint amb vehicles de motor a les seves parcel·les amb normalitat per realitzar les tasques habituals.


* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon