Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Prohibeixen accedir a la zona del riu del Parc Natural del Túria amb vehicles de motor per risc d'incendis

  L'Ajuntament de Vilamarxant i el Parc Natural del Túria, dependent de la Conselleria de Medi Ambient, han decidit tancar l'accés a la zona del riu amb vehicle de motor pel risc elevat d'incendi per la gran afluència de persones a les darreres jornades.

El "diàleg continu entre les dues entitats ha propiciat que es prengui aquesta decisió per garantir la seguretat de la ciutadania i intentar evitar incidències a la zona que serien fatals tant per al municipi com per al Parc Natural del Túria", explica l'Ajuntament a un comunicat.

Des del consistori assenyala que, amb l'arribada dels mesos estivals, l'afluència de persones a la zona del riu Túria ha experimentat un creixement exponencial, fet que ha portat a prendre mesures amb el principal objectiu de salvaguardar aquesta zona d'interès mediambiental elevat.

El regidor de Medi Ambient i Seguretat Ciutadana, Ciro Ferrer, ha justificat la decisió

. "Hem de primar la seguretat de tots i els últims dies hem detectat un increment de persones que acudeixen a la zona amb vehicles de motor, cosa que fa que el risc d'incendi augmenti", argumenta.

"Des de l´Ajuntament hem habilitat una zona d´aparcament davant de l´esplanada de l´institut perquè la ciutadania que ho desitgi pugui estacionar els seus vehicles per accedir a la zona del riu a peu", ha continuat el regidor.

Finalment,el consistori informa que els agricultors sí que podran continuar accedint amb vehicles de motor a les seves parcel·les amb normalitat per realitzar les tasques habituals.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon